Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@adamikovalucia pisala som IP
@adriena mám záujem o piraňu, Bulgutin, La Llorona. mám na výmenu Roswellské ufo, Luz mala a Impundulu. ale idem akurát do kauflandu tak ešte možno aj nejaké iné budú
@adriena aj Wendigo by sa mi hodilo 🙂
@nikinka1111
@budzi tak dievcata nastala zmena. Je mi to luto. Dcera ich nechce zbierat. Takze ich mam vsetky na predaj. Predam aj mapu. Mate este zaujem?
Dcera to nechce zbierat.
Mame tieto: mame aj mapu
2x Adlet. Leviatan. Pirana. Kraken.2x Ladovy cerv. Viking. Ninki Nanka. Drakula. Asasim Muz Skorpion. Mokele Mbembe. Tikoloshe.3x Lesovik. Vodnik. Cinsky drak. Bunyip a Tasmansky diabol.
Ahojte. Potrebujeme: Adlet, La Llorona, Pirana, Luz Mala, Kraken, Ladovy cerv, Bultungin, Nasnas, Nessie, Vlkodlak, Mantikora, Lesovik, Asura, Olgoj Chorchoj, Bixi, Saman, Cinsky drak
Mame na vymenu: Sibirsky jednorozec, Kamcatske udolie smrti, Bermudsky trojuholnik, Impundulu, Tikoloshe, Yeti, Bezhlavy jazdec, Kamajtaci, Bunyip
@budzi zdravim. Z vasich sa nam hodi kraken, bixi, nasnas, lesovik, saman a pre vas mame kamcatske udolie, tikoloshe, katamajci, bezhlavy jazdec. Mozeme si nejake vymenit? Dakujem
@adamikovalucia ja uz nie. Chyba nam len jedno
@budzi Na výmenu za Šamana máme: Yeti, Bezhlavý jazdec, Impundulu, Baba Jaga, Múmia, Vlkolak, Kamčatské Údolie smrti, Tasmanský diabol, Strašidelný klaun, Bunyip, Tunguzský meteorit, Mayská pyramída a Vodník
@scaramelka vezmem si bezhlavy jazdec. Napiste mi ip prosim
Ahoj mamicky, ponukam na vymenu
2x Ogopogo,
Corpo Seco ,
Voodoo
Tornado
Korzar,
Adlet,
Modra sopka
Nasnas,
La Llorona,
Gog a Magog,
Big Foot,
Kamcatske udolie smrti
alebo ak mate zaujem vymenim za figurky pepppa pig vsetko nove nehrane. Predam magnetky kus po 0,50e figurky 1ks po1e
nemame - Mantikora, Vodnik, Qalupalik, Bunyip, Tikoloshe,
Dakujem
Dobry deň ak niekto nejake potrebujete a mate na vymenu tak sa mi prosiiim ozvite. Ďakujeeem
@05ada velmi vela by sa mi hodilo ako sa vieme dohodnut?
@kristinagazova dobry den chyba nam bigfoot a antikora na vymenu mam vela
@kristinagazova Olgoj chorchoj sa nenajde?
@kristinagazova
samozrejme, mozeme sa doohodnut napisala som Vam do IP.
@evadz mam na vymenu vodnioka za modra sopka
@tanalienka Mate aj impundulu
Mame na vymenu :
vodnik,
sialeny zlatokop,
adlet,
yeti,
modra sopka,
baba jaga,
asura,
ogopogo,
cinsky drak ,
kraken,
ladovy cerv,
bigfoot,
ninki nanka,
Mayska pyramida,
Kamajtaci
potrebujeme : wendigo, pirana, la llorona, saman, viking, gog a magog, bixi, tasmansky diabol, drakula, zahhak, bunyip, bultungin

@karinuska22 z tých čo vám chýbajú, bohužiaľ nemám teraz nič....ale čakám, kedy dorazia magnetky, lebo mám bločky, len neboli magnetky....ak by tam bolo niečo pre vás, ozvem sa 🙂