icon

Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením

augustbabo
12. jan 2019
klodyka76
21. feb 2019

@karinuska22 z tých čo vám chýbajú, bohužiaľ nemám teraz nič....ale čakám, kedy dorazia magnetky, lebo mám bločky, len neboli magnetky....ak by tam bolo niečo pre vás, ozvem sa 🙂

adamikovalucia
Autor odpoveď zmazal
mirkamurko
21. feb 2019

@adamikovalucia pisala som IP

adriena
21. feb 2019

Dobry den, mam na vymenu tieto magnetky... V podstate za hocico... chyba mi ich este velmi vela.

nikinka1111
21. feb 2019

@adriena mám záujem o piraňu, Bulgutin, La Llorona. mám na výmenu Roswellské ufo, Luz mala a Impundulu. ale idem akurát do kauflandu tak ešte možno aj nejaké iné budú

nikinka1111
21. feb 2019

@adriena aj Wendigo by sa mi hodilo 🙂

adamikovalucia
21. feb 2019

@nikinka1111
@budzi tak dievcata nastala zmena. Je mi to luto. Dcera ich nechce zbierat. Takze ich mam vsetky na predaj. Predam aj mapu. Mate este zaujem?

adamikovalucia
21. feb 2019

Dcera to nechce zbierat.
Mame tieto: mame aj mapu
2x Adlet. Leviatan. Pirana. Kraken.2x Ladovy cerv. Viking. Ninki Nanka. Drakula. Asasim Muz Skorpion. Mokele Mbembe. Tikoloshe.3x Lesovik. Vodnik. Cinsky drak. Bunyip a Tasmansky diabol.

slavkapa80
21. feb 2019

Ahojte. Potrebujeme: Adlet, La Llorona, Pirana, Luz Mala, Kraken, Ladovy cerv, Bultungin, Nasnas, Nessie, Vlkodlak, Mantikora, Lesovik, Asura, Olgoj Chorchoj, Bixi, Saman, Cinsky drak
Mame na vymenu: Sibirsky jednorozec, Kamcatske udolie smrti, Bermudsky trojuholnik, Impundulu, Tikoloshe, Yeti, Bezhlavy jazdec, Kamajtaci, Bunyip

slavkapa80
21. feb 2019

@budzi zdravim. Z vasich sa nam hodi kraken, bixi, nasnas, lesovik, saman a pre vas mame kamcatske udolie, tikoloshe, katamajci, bezhlavy jazdec. Mozeme si nejake vymenit? Dakujem

budzi
21. feb 2019

@adamikovalucia ja uz nie. Chyba nam len jedno

majuska1012
Autor odpoveď zmazal
scaramelka
21. feb 2019

@budzi Na výmenu za Šamana máme: Yeti, Bezhlavý jazdec, Impundulu, Baba Jaga, Múmia, Vlkolak, Kamčatské Údolie smrti, Tasmanský diabol, Strašidelný klaun, Bunyip, Tunguzský meteorit, Mayská pyramída a Vodník

pepi30
21. feb 2019

@kasenka13 dobrý deň, potrebujeme leviatan, mame tornádo na výmenu. Ešte je to aktuálne? Dakujem

pepi30
21. feb 2019

@kasenka13 prepáčte, uz som prečítala, že máte 🙂

budzi
21. feb 2019

@scaramelka vezmem si bezhlavy jazdec. Napiste mi ip prosim

05ada
21. feb 2019
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ahoj mamicky, ponukam na vymenu
2x Ogopogo,
Corpo Seco ,
Voodoo
Tornado
Korzar,
Adlet,
Modra sopka
Nasnas,
La Llorona,
Gog a Magog,
Big Foot,
Kamcatske udolie smrti
alebo ak mate zaujem vymenim za figurky pepppa pig vsetko nove nehrane. Predam magnetky kus po 0,50e figurky 1ks po1e
nemame - Mantikora, Vodnik, Qalupalik, Bunyip, Tikoloshe,
Dakujem

kristinagazova
21. feb 2019

Dobry deň ak niekto nejake potrebujete a mate na vymenu tak sa mi prosiiim ozvite. Ďakujeeem

kristinagazova
21. feb 2019

@05ada velmi vela by sa mi hodilo ako sa vieme dohodnut?

tanalienka
21. feb 2019

@kristinagazova dobry den chyba nam bigfoot a antikora na vymenu mam vela

mata0410
21. feb 2019

@kristinagazova Olgoj chorchoj sa nenajde?

05ada
21. feb 2019
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

@kristinagazova
samozrejme, mozeme sa doohodnut napisala som Vam do IP.

evadz
21. feb 2019

Magnetky na fotografii vymeníme za: Leviatan, Bunyip, Mantikora, Mayská pyramída, Vodník.

kristinagazova
21. feb 2019

@evadz mam na vymenu vodnioka za modra sopka

kristinagazova
21. feb 2019

Mal by niekto zaujem?

kristinagazova
21. feb 2019

@tanalienka Mate aj impundulu

renny8
21. feb 2019

Dobrý večer mam na výmenu gog a magog

mayor
21. feb 2019

@adriena vzal by som okrekem mokele mbebe vsetky a viem ponuknut : vodnik, sialeny zlatokop, adlet, yeti, modra sopka, baba jaga, asura, ogopogo, cinsky drak ,kraken, ladovy cerv, bigfoot, ninki nanka .. z tych sa da vybrat 🙂

mayor
21. feb 2019

Mame na vymenu :
vodnik,
sialeny zlatokop,
adlet,
yeti,
modra sopka,
baba jaga,
asura,
ogopogo,
cinsky drak ,
kraken,
ladovy cerv,
bigfoot,
ninki nanka,
Mayska pyramida,
Kamajtaci

potrebujeme : wendigo, pirana, la llorona, saman, viking, gog a magog, bixi, tasmansky diabol, drakula, zahhak, bunyip, bultungin

tvojezlatko
Autor odpoveď zmazal