icon

Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením

augustbabo
12. jan 2019
evelien
1. mar 2019

Len IP
Potrebujem: Bigfoot, Mantikora, Bermudský trojuholník, La Llorna, Corpo Seco, Luz Mala, Vlkolak, Sibírsky jednorožec, Tunguzský meteorit, Kamajtači, Olgoj chorchoj, Modrá sopka, Zahhak
Ponúkam: Šialený zlatokop 3x, Qalupalik, Wendigo 2x, Tasmánsky diabol 2x, Kraken, Ľadový červ, Leviatan 2x, Nessie, Mokele Mbembe 3x, Ogopogo, Nasnas, Mayská pyramída, Čínsky drak, Asura, Vodník 2x, Kamčatské údolie smrti, Baba Jaga 2x

hotacka
1. mar 2019

kupim ladovy červ a bunyip ! predam tieto na foto kus 0,50eur

siska25
1. mar 2019

Nam uz chyba iba bixi.
Ak by niekto potreboval na predaj, resp. vymenu za bixi mame na obrazku.

nela28818
1. mar 2019

NA PREDAJ:
Vodník 2x Sibírsky Jednorožec,Tornádo 2x, Yara Ma Yha Who, Tunguzský meteorit, Mokele Mbembe, Čínsky drak

renicka21
1. mar 2019

Mám na predaj tieto spookies:
Drakula, Vlkolak, Nessie, Baba Jaga, Lesovik, Asura, Yeti, Tornádo, Kamčatské Údolie smrti, Kamajtači, Čínsky drak, Tikoloshe, Wendigo, Qalupalik, Ogopogo, Piraňa, Corpo Seco, Luz Mala, Bultulgin,...kus za 0,40 centov +pošta

hotacka
1. mar 2019

@modrokamencanka stale ste mi neposlala magnetky ja som vam ich davno odoslala nereagujete ani na spravu !

rainbow1313
Autor odpoveď zmazal
salome123
2. mar 2019

@viera77 odfoťte vaše prosím...podľa názvu ich príliš nepoznáme.dakujem

tecko28
2. mar 2019

Predám zvyšné magnetky, 0,50€/ks + pošta, možný osobný odber v Nitre:
Šaman 2x
Roswellske ufo 3x
La Llorna 1x
Kamajtači
Tasmansky diabol 2x
Ogopogo 3x
Kamčatske udolie smrti 2x
Vodník
Mokele Mbembe 2x
Baba jaga
Yara Ma Yha Who
Tikoloshe
Modrá sopka 3x
Yeti 3x
Bezhlavy jazdec
Bixi
Asura
Bigfoot 2x
Tornado 2x
Mayska pyramida
Sibirsky jednorozec
Leviatan
Pirana
Bermudsky trojuholnik

renicka21
2. mar 2019

Mám na predaj tieto spookies:
Drakula, Vlkolak, Nessie, Baba Jaga, Lesovik, Asura, Yeti, Tornádo, Kamčatské Údolie smrti, Kamajtači, Čínsky drak, Tikoloshe, Wendigo, Qalupalik, Ogopogo, Piraňa, Corpo Seco, Luz Mala, Bultulgin,...kus za 0,40 centov +pošta

sasisa5
2. mar 2019

@silesias Dobrý deň, my by sme potrebovali Vikinga, Asura a Tikoloshe, na výmenu máme Sibírskeho jednorožca, Tornádo a bezhlavého jazdca

silesias
2. mar 2019

@sasisa5 neviem či ste naozaj mysleli mňa. My už máme všetky a na výmenu som už rozdala.

sasisa5
2. mar 2019

@silesias ano, myslela som vás 🙂 skoda, dakujeme

05ada
2. mar 2019
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ahoj mamicky, ponukam na vymenu
Tornado
Korzar,
Adlet,
alebo ak mate zaujem vymenim za figurky pepppa pig vsetko nove nehrane. Predam magnetky kus po 0,50e figurky 1ks po0.80e
nemame - Bunyip,
Dakujem

sasisa5
2. mar 2019

Ahojte, máme na výmenu tieto tri (Sibírsky jednorožec, Tornádo, Bezhlavý jazdec), my potrebujeme ešte tieto - viď mapa. Ďakujeme 🙂

annaanna
2. mar 2019

aktualizujem
chýba nám:
Sibírsky jednorožec, Kraken, Yeti, Roswellské ufo, Adlet, Mantikora
a máme:
Asura
Bezhlavý jazdec
Bigfoot
Bixi
Bultungin
Gog a Magog
La Llorona
Leviatan
Luz Mala
Nasnas
Ninka Nanka
Olgoj Chrochoj
Ogopogo
Piraňa
Šialený zlatokop
Tornádo
Tunguzský meteorit
Vlkolak
Viking
Wendigo
Yara Ma Yha Who
Zahhak

annaanna
2. mar 2019

@sasisa5 chýba nám sibírsky jednorožec a máme na výmenu veľa, pozrite si našu aktualizáciu

sasisa5
2. mar 2019

@annaanna nám by sa od vás hodili Asura, Bultungin, Gog a Magog, Olgoj Chrochoj, šialený zlatokop, vlkolak a viking. Sibírskeho jednorožca vám môžme poslať a vy nám napíšte, ktorého by ste dali vy nám 🙂
Odkiaľ ste? My sme Žilina (okolie), môžme sa stretnúť, prípadne pošleme poštou

annaanna
2. mar 2019

@sasisa5 posleme postou, vyberiem vam toe co potrebujete a mame z nich po dva ks,vecer dam vediet

sasisa5
2. mar 2019

@annaanna ďakujeme veľmi pekne, syn sa veľmi teší 🙂 Tak mi napíšte večer mail a dohodneme adresy 🙂

samlom
2. mar 2019

Dal by som zahhaka za si írskeho jednorozca

annaanna
2. mar 2019

@samlom ok, prosim.adresu

vams
2. mar 2019

@annaanna mala by som pre Vás Kraken, Mantikora, nám by sa od Vás tiež niečo hodilo.

samira77
Autor odpoveď zmazal
jujola
2. mar 2019

ahojte ja by som potrebovala doplniť magnetky SIBIRSKY JEDNOROŽEC , BUINYP, MUž ŠKORPION, IMPUNDULU, KAMATAčI, MAYSKá PYRAMíDA, Yety YARA MA YHA A YHO, GOL A MAGOK,
ostatné mám a môžem ponúknuť aj dve za jednu

sartim
Autor odpoveď zmazal
vams
2. mar 2019

@sartim mala by som záujem o viking, tikoloshe a nad Vikingom nevidím prečítať nápis - aké to je?
Vám aké chýbajú?

vams
2. mar 2019

@sartim opravujem vedľa vikinga

vams
2. mar 2019

@sartim už vidím - mayská pyramída

sartim
2. mar 2019

@vams ok, my by sme potrebovali: bixi, šaman, kraken, impudul