Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
NA PREDAJ:
Vodník 2x Sibírsky Jednorožec,Tornádo 2x, Yara Ma Yha Who, Tunguzský meteorit, Mokele Mbembe, Čínsky drak
Mám na predaj tieto spookies:
Drakula, Vlkolak, Nessie, Baba Jaga, Lesovik, Asura, Yeti, Tornádo, Kamčatské Údolie smrti, Kamajtači, Čínsky drak, Tikoloshe, Wendigo, Qalupalik, Ogopogo, Piraňa, Corpo Seco, Luz Mala, Bultulgin,...kus za 0,40 centov +pošta
@modrokamencanka stale ste mi neposlala magnetky ja som vam ich davno odoslala nereagujete ani na spravu !
Predám zvyšné magnetky, 0,50€/ks + pošta, možný osobný odber v Nitre:
Šaman 2x
Roswellske ufo 3x
La Llorna 1x
Kamajtači
Tasmansky diabol 2x
Ogopogo 3x
Kamčatske udolie smrti 2x
Vodník
Mokele Mbembe 2x
Baba jaga
Yara Ma Yha Who
Tikoloshe
Modrá sopka 3x
Yeti 3x
Bezhlavy jazdec
Bixi
Asura
Bigfoot 2x
Tornado 2x
Mayska pyramida
Sibirsky jednorozec
Leviatan
Pirana
Bermudsky trojuholnik
aktualizujem
chýba nám:
Sibírsky jednorožec, Kraken, Yeti, Roswellské ufo, Adlet, Mantikora
a máme:
Asura
Bezhlavý jazdec
Bigfoot
Bixi
Bultungin
Gog a Magog
La Llorona
Leviatan
Luz Mala
Nasnas
Ninka Nanka
Olgoj Chrochoj
Ogopogo
Piraňa
Šialený zlatokop
Tornádo
Tunguzský meteorit
Vlkolak
Viking
Wendigo
Yara Ma Yha Who
Zahhak
Dal by som zahhaka za si írskeho jednorozca
ahojte ja by som potrebovala doplniť magnetky SIBIRSKY JEDNOROŽEC , BUINYP, MUž ŠKORPION, IMPUNDULU, KAMATAčI, MAYSKá PYRAMíDA, Yety YARA MA YHA A YHO, GOL A MAGOK,
ostatné mám a môžem ponúknuť aj dve za jednu

Len IP
Potrebujem: Bigfoot, Mantikora, Bermudský trojuholník, La Llorna, Corpo Seco, Luz Mala, Vlkolak, Sibírsky jednorožec, Tunguzský meteorit, Kamajtači, Olgoj chorchoj, Modrá sopka, Zahhak
Ponúkam: Šialený zlatokop 3x, Qalupalik, Wendigo 2x, Tasmánsky diabol 2x, Kraken, Ľadový červ, Leviatan 2x, Nessie, Mokele Mbembe 3x, Ogopogo, Nasnas, Mayská pyramída, Čínsky drak, Asura, Vodník 2x, Kamčatské údolie smrti, Baba Jaga 2x