Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@igrici Ahoj mala by som záujem o Adlet, Wendigo, čínsky drak, Gog a Magog, Mantikora. Máte ich ešte ?
@katarinava všetky okrem adlet mám.
@igrici Píšem vám správu
Ahojte,
kupim nasledovne Spookies, ktore nam chybaju: Adlet, Bigfoot, Tornado, Bezhlavy jazdec, Mayska pyramida, La Llorona, Pirana, Luz Mala, Viking, Kamcatske udolie smrti, Saman, Vlkolak, Sibirsky jednorozec, Tunguzsky meteorit, Baba Jaga, Kamajtaci, Bixi, Olgoj Chorchoj, Modra sopka, Gog a Magog, Bunyip, Drakula (spolu 23 magnetiek). Bohuzial na vymenu nemam, spamatali sme sa so zbieranim trosku neskor, preto rada zakupim. Vopred dakujem za spravy, Lenka
@99deni Ahoj/Dobry den, vedeli by ste pripadne aj predat niektore? My na vymenu bohuzial nemame☹, zacali sme zbierat neskoro☹ A chyba nam ich este 23, pred chvilkou som postovala v tejto komunikacii ktore: Adlet, Bigfoot, Tornado, Bezhlavy jazdec, Mayska pyramida, La Llorona, Pirana, Luz Mala, Viking, Kamcatske udolie smrti, Saman, Vlkolak, Sibirsky jednorozec, Tunguzsky meteorit, Baba Jaga, Kamajtaci, Bixi, Olgoj Chorchoj, Modra sopka, Gog a Magog, Bunyip, Drakula. Dakujem, Lenka
@teodox máme kamajtači a bunyip 0,30 eur/ks. Ak máte záujem, napíšte mi do IP.
@mirkahirkova Máme bunyip. 😁
ĽUDKOVIAAAA!!!! Chýba mi len Rosewellské ufo!!!! Zháňam, kúpim, alebo vymením za Nessie, alebo Asura ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@augustbabo la llorona mate?
BUNYIP a IMPUNDULU mate niekto
@rainbow1313 Ahoj Rainbow, posielam Ti nternu spravu, mam zaujem. Dakujem, Lenka
Kraken by sa ešte nenašiel? Kúpim alebo vymením za Pirana, Leviatan
aj ,Vám pekný večer.
@alana1111 máme ešte bunyip, ak je záujem, poprosím správu cez IP.

Chyba nám už len Tikoloshe, Tornádo, La LLorona