Kauza Kramný: Diskusia a nové pohľady na prípad z Egypta
Otváram diskusiu na túto tému, pre mňa je tento prípad roky niečo čo ma zaujíma ako to v skutočnosti naozaj bolo. Prešla som si už viacero vecí, teraz je aj dokument o tomto celom. Kto nevie zahynuli na dovolenke v Egypte v 2013 dcéra s mamou, prežil manžel, otec.
Čo si o tom myslite vy? Ako niekto kto má napozeranych veľa truecrime v ňom vidím vinníka, ale som zvedavá na iné pohľady. 🙂
Keď tá kamarátka povedala že keď odchádza do toho Egypta tak Monika sa snou prišla rozlúčiť a že po Egypte jej niečo chce povedať. Ja si myslím že na dovolenke sa snim chcela rozísť a on to neuniesol a chcel zabiť len ju a tá mala ak to videla tak nič iné mu neostávalo len zabiť ju. Alebo to už dlho musel mať naplánované. Ale z očí mu nejde nič dobre len stále by ma zaujímalo že načo teda zomreli keďže keby mali zomrel na otravu jedla tak by to bola veľká náhoda že zomreli práve v rodine 2 príslušníci ale asi by zomrelo viac ľudí v hoteli. Škoda že už po 10 rokoch sa dako neprekecol a nepovedal pravdu..
@slavka1988 tiež si myslím, ze to nebol elektrický prúd ale otrava jedom, ktorý sa v tele nenájde. Preto si bol tak istý, ze mu nič nedokážu.
@catherinah ale pri otrave nie je žiadna šanca, ze by zomreli v rovnaký cas...
@tamta aha, a zomreli v rovnaký čas? V každom prípade desivé, keďže zabíjal dve osoby, ktorá šla prvá? Alebo naraz?
@catherinah myslim, ze v tomto dokumente to bolo spomenuté alebo neviem kde som to čítala, ze zomreli v rovnaký čas, to by bolo pri otrave nereálne, kedze dieťa ma mensiu váhu cize pri otrave by asi zomrelo skôr než matka...
Je to každopádne strašné, ja osobne si myslím, ze je vrah (všetko jeho konanie po tych úmrtiach je tak nechutne chladnokrvne a pragmatické, az je to fakt desivé.. Ja som mu neuverila nic.. Podla mna vraždil zo žiarlivosti ale dcerku podľa mna v plane nemal... Teda aspoň v to dúfam lebo je to fakt nechutne
Je to strašné, tak desivé videla som všetkých 5častí ,tu nieje o čom, dúfam to pochopila aj jeho obhajkyna. Nechcem si ani predstaviť co sa v ten deň na izbe dialo určite ženu zabit chcel mal to naplánované ja neviem ci aj dieťa ale tak bol pocity svedok to bohužiaľ. Monika musela umrieť skôr už len on vie, ako a čo bolo. V každom prípade sa javí úplne premyslene až chladnokrvne od počiatku. Normálne som mala zimomriavky. Chudák matka a hlavne dieťa teraz by to bola dospelá kočka plná svojich plánov do života, čo zmarili pravdepodobne obaja rodičia a ona leží v čiernej zemi. Tak smutné veľmi ma to aj po tých rokoch zobralo. A to som už na nich aj zabudla nebyť tej kauzy. Nech odpočívajú v pokoji hlavne nech ho nájdu
@liusa82 mne tiež príde extrémne jednoduchý, tiež nechápem ako by v Turecku rozoberal káble
@mooonika1975 on ich zabil v Egypte nie v Turecku
Teda Egypt, 🤪. Sorry
Podľa mňa ich nezabil, každý súdny človek ktorý videl celú kauzu kramny o tom začne pochybovať.
Psychopat žiarlivý mohol byť, ale vlastne decko by si nezabil. (môj názor) a tie ďalšie dôkazy, napríklad veta ktorú nikdy nepovedal, zničené dôkazy to už hovorí samo o sebe.
Odflaknuta robota českého národa, len aby mohli niekoho zato zavrieť. 👌 Netvrdím to na sto percent ale toto je môj pohľad
@gabika029 Chris Watts zabil 2 svoje maličké deti. A pritom taká super rodinka a sympoš na prvý pohľad. Kvôli vidine života s inou ženou. Zaškrtil ich a pozeral im do očí. Takže už by sme fakt mohli upustiť od toho, že žiadny rodič nikdy nezabil svoje dieťa. Je to smutné, ale ľudia sú tvory schopné najhorších zverstiev na tejto planéte.
@gabika029 ja tiež neviem. A udivuje ma,e za ľudia čudujú,ze volal do poisťovní
Za a) asi sa tak nelubili,že by sa išiel vešať
Za b) každý na skrat reaguje inak,mizno mu to docvakavalo neskor
Za c) vsade a dookola sa hovorí ako v zahraničí pri probléme treba volať poisťovňu. Možno už videl,koľko by platil za prevoz tiel
A neoznacujte ma,že mi to budete vyvracat každý má iný prah emócií,
Nepoznám jeho otcovsky cit a k nej...ved boli na prahu rozvodu
A vcelku mi to je jedno,urobiť to aj mohol
@gabika029 A ja Ti opakujem, že xy ľudí na to dôvod nemá. A iní profesori z odborov to riešia a rozoberajú celý svoj život. Tak to akceptuj. Evidetne o tom viem viac ako ty. S tou školou sa Ti hádam uľavilo, ja som Ťa do žiadnej neposielala, asi tak. Zaujímať sa o niečo neznamená musieť to študovať na VŠ.
@gabika029 nemusíme do Egxpta, ani až za more. I na Slovensku cca dvomi rokmi zabil muž svoje dve deti a manželku. Tých prípadov je bohužiaľ viacero. Vidno, že sa v tom neorientuješ. Inak by si nenapísala, že by si nezabil vlastné dieťa. Kľudne to mohol byť on.
@enmery 🤣🤣🤣🤣 ale zaujímať sa, a ak roky sa o niečo zaujimas tak to aspoň základmi vieš ovládať.
Preto aj moje smerovanie išlo tam kde som nakoniec pre mnohé dôvody memohla nastúpiť.
PRE VŠETKY ŽENY TU, NEPOVEDALA SOM ŽE NIKTO SI SVOJE DIEŤA NEZABIJE, LEBO OČIVIDNE STE TO NEPOCHOPILI AKO VÄČŠINU TÉM TU KEĎ SA Z NIEKYM HADATE
JA SOM POVEDALA ZE ON ON ON ON SI MYSLÍM ŽE TO NEUROBIL A ŽE V DOKUMENTE NEPADLA JEDNA JEDINÁ VETA O MOŽNOM DÔVODE NA VRAZDU DIEŤAŤA. ČO SA TÝKA ŽENY TO JE INÉ.
Wtf😳

teraz som dopozerala 5. cast - myslim ze je vinny, uz ten sposob reci, taka uknourano-strnula, - vidiet ze sa snazi aby mal pod kontrolou co hovori, aby posobil nevinne, ale posobi to uplne naopak. Mozno ma nejaku poruchu osobnosti a veri tomu co hovori...O com by som pochybovala mozno, je ze to bolo elektrickym prudom - videla som zasah prudom, ked syn strcil odizolovane kable do zastrcky a teda to boli slahy, chalana zhodilo z postele za par sekund, uplne ho vymrstilo, bol v krci, mal po tele vela modrin a spaleniny...ale tak nie som na to odbornik, mozno zasah prudom moze vyzerat aj inak...