icon

Kauza Spievankovo: Čo si o nej myslíte?

28. feb 2024

Ahojte zachytili ste kauzu ohladom Spievankova? Co si o tom myslite? Ja som im nikdy neprisla na chut a moj nazor sa teraz len potvrdil.

babulkomale
28. feb 2024

@pink_lady mne sa mari ze som citala ze viera v Boha ho dostala z drog? Tusim take nieco.

estellas
28. feb 2024

@lienka.7 Je to dosť hnusné že ho takto nahradili, zle sa zachovala. S tými nákladmi úplne neviem ako to bolo tiež to asi nemali dobre vyriešené.
Ale každopádne mali mať spísanu zmluvu kde by bolo všetko jasne definované že ako sa budú deliť peniaze atď. Spomínali že na začiatku zmluvu nemali to je chyba. Ak je pravda, že mu nevyplatila na čom na dohodli tak to mal riešiť ihneď oficiálne sa sťažovať. Ak to neriešil tak teraz to bude ťazko dokazovať

pink_lady
28. feb 2024

@babulkomale nieco take alw to už dávno bolo už to přesně neviem...ale on vtedy c tom kostole aj nějaké svedectvo tuším vravel, on a daky Brano sa mi mari

simona20201309
28. feb 2024

Ja som ju začala nedávno sledovať. V každom príspevku spomínala Boha, videa ako koncertuje v kostoloch, ... Premýšľala som, že možno to nie je pravda ze všetci tí ,,svatuskari" musia byť zlí.... opäť som sa sklamala....
To je asi pravidlo. Kto cim viac o sebe hlasa aký je kresťan, tým je väčšia sviňa.
Ze zahrajko je jej značka.... ty kks

hopsas
28. feb 2024

Zahrajka poznám osobne ešte zo študentských čias podľa mňa veľmi fajn chalan taký veľmi láskavý. ..Spievanku nepoznám ale tak užila si svoje chudatko s vážne chorým manželom .....táto kauza ma dosť mrzí naše decká ich milujú

lienka.7
28. feb 2024

@fido69 ty budeš asi to struhatko, vsak? Nech ti to vysvetli účtovníčka...

fido69
28. feb 2024

@lienka.7 Moja účtovníčka je inteligentná žena. Ona by takú mudrosť z úst nevypustila. 😉

ailiba
28. feb 2024

Tak neviem, som opatrna, ked citam vyjadrenie len jednej strany... A navyse nic v zlom, ale robit hoci aj s jamaratmi bez zmluvy 🙏... To je zly napad od zaciatku.
Ale mne sa pacili. Teda ich "kralovna Harmonia" je uplne super, klobuk dolu.
Inak uznavam, trosku preafektovane, ale deti to maju radi.

janulik2008
28. feb 2024

@lienka.7 prosím, čo s tým ma kresťanstvo? Nejako to nesledujem a toto ma zaujalo ;)

zuzulka558
28. feb 2024

Mala to ľúbila pozerať ale on sa mi vôbec nepáčil,, no neviem chlap a hentak sa zhovadiť 🤷‍♀️ co maju medzi sebou nech si majú aj na tom teraz zarábajú

estellas
28. feb 2024

@lienka.7 Každopádne myslím, že Zahrajko by si zaslúžil vlastnú značku. Toto by mu zakazovať nemali.
Tí náhradníci sú hlúposť, radšej nech tam dajú nové postavy ako takto napodobňovať tú starú zostavu to nie je ono.

liusa82
28. feb 2024

my sme mali volakedy len Petra Nagya a jeho deti ako Paštekova,Madej... ich piesne a boli sme spokojní🙂nikto tam nehral žiadne divadlo ani afektované scénky. Mne sa taká tvorba vôbec nepáči príde mi to také silené až trápne.Aj ked je to pre deti.Ale tak môj názor

yoxinka
29. feb 2024

Ja som Riša a Podhradskú počúvala ešte pred asi 25 rokmi. Hrali spolu v kresťanskej kapele. Rišo mal dosť pohnutý život, potom prežil obrátenie a v dospelom veku sa stal kresťanom. Toto nebolo v dobách internetu, takže neviem, či sa dajú dohľadať rozhovory/články z tohto obdobia. Ja si ich pamätám z kresťanských časopisov. Bola som v puberte a jeho príbeh mi prišiel veľmi inšpiratívny. Neskôr sa Čanaky oženil a keď in podrástli deti, uvedomili si, že by im chceli púšťať nejaké pesničky, ale nebolo čo (okrem Petra Naďa, ten mal album pre deti, ale v tej dobe to už bola starina) a tak vzniklo Spievankovo. Po niekoľkých rokoch sa Rišo rozviedol. V rozhovore spred cca dvoch rokov sa vyjadril, že vtedy prišiel o väčšinu priateľov. Inými slovami, celé milujúce a kresťanské spoločenstvo, ktoré mu odpustilo jeho život plný kadečoho, keď sa obrátil, mu nedokázalo odpustiť rozvod. Tam niekde si myslím, že sa ich vzťah začal narúšať, ale toto je len dohad. Rozhvovor si môžete pozrieť tu:

https://www.youtube.com/watch?v=IicRnOPD14c
dennissa16
29. feb 2024

V akom spoločenstve sa oni vlastne stretávali? Vie niekto?

hefo
29. feb 2024

@yoxinka Ja len upresním (keďže to "po niekoľkých rokoch" evokuje, že to bolo rýchlo), že ten Rišov rozvod bol až po viac ako 20 rokoch manželstva a skoro 18 rokov fungovania Spievankova...

yoxinka
29. feb 2024

@hefo
Áno, to je pravda! Ďakujem!

yoxinka
29. feb 2024

@hefo
Ja som bola inak v šoku, lebo som bola presvedčená, že Mária je jeho priateľka a na rozvod musia byť dvaja, takže určite by som sa neznížila k tomu, že to bola len jeho vina. Bola som presvedčená, že ona určite nepatrila k tým súdiacim ľuďom. No, dozvedela som sa nejaké interné info zo spoločenstva, kde je Mária aktívna a normálne mi padla sánka. Ja ako kresťan tento humbuk okolo rozvodu nijako neviem pochopiť 🤦‍♀️.

hiro
29. feb 2024

No, co som si precital tak je to uplne jasne.
V Spievankove sa zacali tocit velke peniaze, statisice € a ona to zobrala fintou - spravila si firmu, jemu slubila ze to je nic, pojdeme na tretiny... lenze to bol len slub ktory plnila len ked sa jej chcelo a zabudla mu oznamit ze on sa stava len zamestnancom a vsetko je len jej.

pink_lady
29. feb 2024

@yoxinka pocuvala som podcast s RČ a tam vravel, že krešťan je schopný odpustiť skôr vraždu ako rozvod. 😕 A čo vieš o Marii? mne od sameho začiatku /ešte v Atlante/ niečo na nej nesedelo...taký zvláštny pocit, neúprimnosť, faloš alebo čo, namyslenosť

vieronika14
29. feb 2024

Tak podla mna sa deti tesia na original a ked pridu na predstavenie a vidia tam uplne inych ludi su isto sklamane.

babulkomale
29. feb 2024

@vieronika14 toto som absolutne netusila ze Spievankovo sa stalo znackou a uz tam vystupuje hocikto. Ale pri Marii P.by ma prekvapilo maloco.

vieronika14
29. feb 2024

@babulkomale ta baba este v pohode, ale ten chlap no neviem

dennissa16
29. feb 2024

RČ sa opat vyjadril na fb stránke Spievankovo, no je to zaujímavé 😊
Nedá sa 💪

babulkomale
29. feb 2024

@vieronika14 myslis tych alternantov? Nevidela som ich, da sa to niekde pozriet?

vieronika14
29. feb 2024
hefo
29. feb 2024

@vieronika14 Och, až som sa zľakol. Tá baba ešte ujde, ale ten Zahrajko-alternant nemá s pôvodným Zahrajkom skoro nič spoločné...

babulkomale
29. feb 2024

@hefo a hlavne, generacna vymena? Ano, nahradili cloveka s vyzorom otca clovekom s vyzorom dedka 🤦 takze uplne opacne ako vraj chceli.

babulkomale
29. feb 2024

@vieronika14 oni spievaju svojimi hlasmi? Tito novi? Hladam to na YT, chcela som to pocut. To koho chcu ojebabrat? Ach Mária, Mária....

vieronika14
29. feb 2024

@babulkomale to neviem podla mna spievaju oni.
Ale v inej diskusii bol super koment
Kde sa dvaja biju
Miro Jaros vyhrava 🙂

babulkomale
29. feb 2024

@vieronika14 presne a asi aj Smejko a Tanculienka 😃