Kauza Spievankovo: Čo si o nej myslíte?
Ahojte zachytili ste kauzu ohladom Spievankova? Co si o tom myslite? Ja som im nikdy neprisla na chut a moj nazor sa teraz len potvrdil.
@babulkomale Myslím, že to nebude on. Richard spomínal že jeho náhradník je len o 11 mesiacov mladší. Ten pán z Ela Hop je starší. Tá relácia Ela Hop sa vysielala už veľmi dávno.
Pred 15. rokmi sa vysielala tá relácia takže tí herci už musia byť starší.
@estellas v ZA v Cinemaxe bol
@estellas to nie je on
ja som strasne rada ze taketo smejky, pacicky, jarosovia a spievanky moje deti nikdy nebavili... Raz som im to pustila lebo vsetky deti na tom ficali ale ma sprdli so slovami - mami vypni to...ja osobne nemam rada taketo "traposiny" dospelych.. ale je pravda ze lepsie keby si to riesili "za dverami" medzi sebou..
My sme boli na vystupeni este cca v roku 2013-14, mala to firma ako Mikulasa a prihovorili sme sa Zahrajkovi na podiu ze sme z jednej dediny (odkial pochadza Zajhrajko) a on usmiaty sa aj fotil s nami a v tom pozrem a Spievanka na neho vrazedne pohlad stylom co sa s nami vybavuje a videla som na nom ze radsej nech uz ideme lebo az ja som sa bala aj zanho ako na neho hnusne zazerala….akoby decko karhala pohladom 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Práve som si prečítala vyjadrenie Spievanky na Fb a komenty. Ľudia jej tam pekne nakladajú, neveria jej a prikláňajú sa na stranu Zahrajka..
Prečítala som si vyjadrenia oboch. Pani Mária (alias Spievanka) by pravdepodobne vyhrala právny spor, ale u mňa týmto celým klesla na morálne dno, keďže svojim konaním v podstate znemožnila Zahrajkovi vystupovať vo svojej postave (ok, vystupovať môže, ale len zadarmo 😀 ). WTF??? Zaregistrovať si patent na "značku Zahrajko?" Veď jeho tvár, on ako osoba je tá postava, nie nejaký náhradník.
Pekne vidieť, o čo jej ide - peniaze. Veď ak už ona sama nemohla (z akýchkoľvek dôvodov) pokračovať v projekte Spievankova, mali vytvoriť nové postavy, ktoré by postupne prevzali "vedúcu úlohu" a Zahrajko tam mohol ostať naďalej. A jej argumentácia tým, že chceli Spievanku a Zahrajka "omladiť" - teda že ich vystriedajú mladší herci je maximálne smiešna, keďže Zahrajkov náhradník je len o rok mladší od pôvodného Zahrajka a navyše vyzerá ešte staršie 🙈 Ako vravím, morálne dno, pani Mária..... (viem, že si to tu neprečíta,...to len také konštatovanie na záver 😀 ).
@lajla17 a možnože mu ta mladá baba iba "otvorila" oči. Hm? A povedal si dosť, tak už je tetaz zlý, ze sa ne echo odrbavat? . Vsak to aj slepý vidí, že si z toho urobila akurát výnosný biznis. Nič viac nič menej.
Mimochodom, ich vzájomný "status" je mi aké ze uplne ukradnutý. Status frajerky je podla mňa vždy lepší ako status podvadzanej manželky. Ale chápem, ide o uhol pohladu
Ja som taká šťastná, že môjho syna Spievankovo nechytilo a fičal na iných veciach. On ešte ako tak, ale ona mi bola vždy totálne nesympatická. Potvrdilo sa mi to už keď bola v nejakej šou s dieťaťom. Tuším deti spievali - teraz nedávno to bolo. Totálne nesympatická, falošná a arogantná žena... A v článku ma najviac dostalo - spoznali sa v kresťanskej komunite... Presne tí ľudia čo sa najviac bijú do hrude za vieru sú najväčšie svine. Česť výnimkám, ale v mojom živote to nie je prvý prípad a isto ani nie posledný kedy som to zažila a potvrdilo sa mi to. Ja som tiež kresťanka ale nepotrebujem sa ukazovať a sedieť v prvom rade... Na kresťanstvo sa netreba hrať, kresťanstvo treba žiť. Táto "pani" je odpad totálny.
My sme boli asi 6 rokov dozadu aj na koncerte a autogramiade… Z koncertu som bola sklamana, to bol Podhradskej monolog, velmi nesympaticky na mna posobila, taky general. Myslim, ze to, ze Zahrajko hra v tej dvojici toho menej chapaveho, nie je nahoda. Je smutne, ze to prepieraju verejne, pochovaju ten projekt uplne. Vlastne uz ho pochovali a bolo by nacase to priznat. Verim skor Canakymu.
Náhradníci to nijako nevyriešia práve naopak. Ale Zahrajka mohla nechať vystupovať všade nie len nejaké malé vystúpenia môže mať. To sa mi najviac nepáči. Ale peniaze sú aj v tomto prípade to najdôležitejšie...

@vieronika14 a toto nie je ten pan z Ela Hop?