Ahojte maminky aj nemaminky
zakladám túto tému aby sme sa mohli stretnúť by obedňajšiej kávičke (ked naše ratolesti možno spia) a pekne si pokecať ako keby sme boli naozaj v kaviarni .....
tak sa pridajte ....
toto počasie je hrozné ..... malú doma nemôžem udržať a tak behá v pršiplášti v polhod. intervaloch po dvore .... ale aspon je vybehaná a dúfam,že aj zaspí
ahojte babenky uz mam navarene aj kolegina bola uz len ist na cintorin a do mesta a vecer ma prist svagrinka tak neviem kam nas vietor odveje 😀
emily ty si teda sikulka a co si dobre varila? 😉
emily: no skus nas inspirovat tym varenim 😵
ahojte kočky!ja som kávu dávno vypila, bola som s mojim kocúrikom na cintoríne tu je také blato povčerajšom daždi teraz robím ryžový nákyp a potom si dám kávu. naviete čo je s Miriam nejako ju postrádam tento týždeň?
ahoj no to netusim co je s nou ale akosi je tu mrtvo tento tyzden celkovo
Dobre sobotnajsie ranko, kavicka vypita? 🙂 . Sretavka dopadla celkom slusne ,poniektori boli uz aj pripity, lebo som prisla neskor, ale som rada, ze som ich videla...Na dalsich 10rokov mam pokoj 😝 A vy ako vikendujete? Dufam, ze tiez s kavickou?
Dievcata ked ste? Ja mam kavicku vypitu a ako ste na tom vy? 🙂
Pekne ranko idem my ideme dnes k zubarovi, mam strojcek 🤐
bre ranko prajem ako sa mate po vikende?
dobrý deň.víkend plus dva dni prázdnin to bol kaký šok po ktorom sa budem spamätávať až do 15,vtedy je zase sviatok 3 dni budú doma.Na takéto šoky nezaberá ani bandaska kávy.aj my sme boli na hroboch mali sme šťastie vyhli sme sa daždˇu 😖 ,jadným slovom prežili sme to.
ahojte,tak som po dovolenke!
vikend bol taky dusickovy ☹ 🙂
miriam: a ako si dovolenkovala?
miriam už sme si mysleli,že si stratená. 😉
čo máte dneska všetci dovolenku?
ahojte-len doma,na cintorinoch a jeden den som bola s marekom auparku, minam dovolenku co sa mi nakopila od maja 56 dni 😀 este mam 26 😀
miriam,treba si aj oddýchnuť.Kým som robila aj u nás tak bolo,že človek sa nedostal na dovolenku aj pol roka alebo si bola doma dva týždne a za zbytok mesiaca sa nám nazbieralo toľko hodín,že nám nepísali ani deň dovolenky.
ved ja som bola rada uzila som si deticky kedze mali aj prazdniny,a v decembri budem doma asi uz od 15 a pojdem do prace az 12.1.2009-uz sa tesim na to vypekanie a vianocne trhy..... 😀
miriam: a nechces mi z tej tvojej dovolenky podarovat nejaku tu cast? 🙂
ahojte babenky mne doma nejde pc tak tu dlhsie nebudem ☹
a kde si teraz?
u kmoricky na kave 😀 a hned som vyuzila situaciu 😀
tak dieta spi, kavu mam pred sebou a je mi fajn... 😀 mala by som ale zehlit no nechce sa mi, takze vypijem si kavu a potom aspon chvilu pozehlim kym sa cert zobudi 😀 😀 😀 😀 ste tu niekto?
ahojte dievcata, tak ja si idem dat kavicku a nostalgicky zaspominat,. Dnes som sa stretla s mojou byvalou laskou 😉 Nevidela som ho 7rokov tak to bolo take rozpacite aj z jeho strany, ale prijemne sme si pokecali a ja mam pekny den. A vy? Tiez spominate co bolo keby bolo ak by bolo a ako by to vsetko bolo keby nebolo??? 😕 Prajem krasny den.
Emily tak pockame na teba dokial PC nebude opraveny 😉
jej pipi sme na tom uplne rovnako az na to ze ja mam pradlo este na snure.Dnes je ale krasny den? pravda... 😵
ooooo diky 😀 mam pokazeny hardysk a neviem ci mam medzinarodnu zaruku tak to asi zacvakam z vlastneho
😠
no keby bolo keby..... ale ja som stastna tak ako to je a za nic na svete by som to nevymenila 😀 😀 😀 😀 akurat by som niekedy vratila cas do stredoskolskych lavic a mala len "uciace sa problemy" 😀 😀 😀 😀
Ani ja nelutujem len som chcela vediet, ci aj vy na to myslite. Aj ja som stastna a som rada
, ze je to tak ako to je. Bohvie co by bolo keby??? 😒
No idem stlacit pupcek na masine a vychutnat si to kaficko 🙂
blau: aj ja zaspominam ale nicoho nelutujem a naozaj je dnes krasny den 😉
matullienka to som mala na mysli a aj ten krasny den , no parada...a ta kavicka no hned mi je lepsie 😎
no aj ja jednu pijem 🙂
blau: tak to bud rada ze mas aspon pocasie pekne lebo tu je pod psa 😖