Ahojte maminky aj nemaminky
zakladám túto tému aby sme sa mohli stretnúť by obedňajšiej kávičke (ked naše ratolesti možno spia) a pekne si pokecať ako keby sme boli naozaj v kaviarni .....
tak sa pridajte ....
toto počasie je hrozné ..... malú doma nemôžem udržať a tak behá v pršiplášti v polhod. intervaloch po dvore .... ale aspon je vybehaná a dúfam,že aj zaspí
no konecne uz sa tesim ako male dieta
aj ja sa tesim 😀
baby a co planujete na vikend?
podla pocasia - v sobotu bude asi prsat tak budem doma a v nedelu chcem ist pozriet na konicky je velka cena snp a syn tam ide pomahat tak mame volny vstup-no musi byt pekne. 😀
tak tie kone by som aj ja brala
my budeme doma len maly ma ist poobede na narodky kamoske tak budeme mat spon kludne snazilkovanie 😀 😀
emily333: a mozno to aj vijde co?
😀 😀 😀
no dufajme 🙂
a uz sa dlho snazite?
ani nie asi pol roka.
juj aj ja by som brala takeho maleho mrnusa juj
emily drzim palceky v snazeni 😀
dakujem 😉
aj ja sa pridavam
ja dnes narobim km z kuchyne do obyvacky a spet uz varim druhu davku dzemiku 😀 😀 😀 a vecer odpadnem od unavy
no ale zas budes svieza na zajtrajsie snazilkovanie 😀 😀
možno budeš svieža aj na dnešné snažilkovanie 😀
my máme zajtra oslavu tak dnes som robila dobrotky ....aj by som ich zjedla len čo ked to všetko musí tuhnúť 😕
Dobre rano babenky kava je uz na stole tak sup sup sem 😀
my máme konečne po oslave ...upratala som a letím na kute ano kafe som nemala dnes
dobre ranko!
tak kone nakoniec neboli 😠 cele to zrusili a este ja vyhodili decka z internatu tak som doma mala tri kocky. 😀
dobre ranko ako vam chuti pracovna kavicka?
Dobre rano ja som sice doma ale chuti aj tak dobre 😀
jasne uz dochutila 😀
emily333: tak ako dopadla oslava?
ja som ešte nemala ...idem si spraviť...malá tu behá s maxi bábikou, že "dádo dádo" čakám kedy sa rozpleští 😀
ja dopijam cajicek a tesim sa na obedik-inak dnes som cakala vonku krajsie pocasie 😠
aj ja a je to o ničom zimááááá
vcera bolo fajn,dufam ze bude aj tento vikend isli by sme krmit na jazero kacice a mozno budu aj labute 😀 -uz sa dnes tesim domov idem robit tekvicove placky 😀 a do toho trosku maskoveho sote
mňam
nám pozostávalo z oslavy ešte tak asi týžden nevarím 😀
neboj, zajtra je uz vikend 😉