icon

Každodenné užívanie Oscilococilum?

agi7717
9. mar 2020

Ahojte chcem sa spýtať môžem brat každý deň ako preventívne oscilococcilum s c ckom? Ďakujem

tribratri
9. mar 2020

Oscillococcinum sa moze jest na kila, je jedno s cim. Akorat clovek trochu priberie z toho cukru 🙂

agi7717
autor
9. mar 2020

@tribratri aha ďakujem lebo som citala na pribalovom letaku že raz do týždňa by sa malo keď nejsme chorý 🙂 tak preto som sa pytala

luba41
9. mar 2020

@agi7717 možeš raz do týždna..a netreba celú tubu, stačí pár guličiek..ako prevencia

tribratri
9. mar 2020

odporucam precitat si, ako (ne)funguje a co je Oscillococcinum
https://www.idnes.cz/technet/veda/oscillo-oscil...

pribinak
9. mar 2020

Je to homeopatikum, škoda peňazí

tribratri
9. mar 2020

@pribinak presne, toto je dokonca 200K, to je 200x zriedena "ucinna latka" (konkretne pecen a srdce z divokej kacky). Citujem: "Po třiceti cyklech je koncentrace přibližně taková, jako kdybyste jeden atom zředili ve všech atomech v celé sluneční soustavě." A toto je riedene 200x.......

telusikk
9. mar 2020

@agi7717 tak raz do týždňa v kľude si môžeš dať aj keď si myslím, že je lepšie jesť viac ovocia a zeleniny, tam je najviac vitamínov a najviac to posilní imunitu a je to ešte aj zdravé

tasticka59
9. mar 2020

Tak co ja viem tak to by malo byt iba placebo takze podla mna by s tym nemal byt problem ale zase ked sa nieco stane tak ti povedia, ze si nedodrziavala co bolo napisane v pribalovom letaku

mnamko
10. mar 2020

@agi7717 ja davam len raz tyzdenne