Každý môj deň vyzerá rovnako. Ako sa z toho dostanem?
Takmer každý moj deň vyzerá rovnako. Prespim aj 10h. Vstanem. Spravim len to čo musím a potom som znova zabalená v deke a ležím. Citim sa akokeby vyhoreno.
Začalo to tak, že mi v septembri zomrela moja najmilovanejsia osoba na svete. Nikto mi toto moje malé šťastie už nenahradí. Citim sa, že už nemám s kým plakať, s kým sa radovať a komu prerozprávať moj den bez toho aby ma sudil. Iba táto osoba to dokazala, ale je navzdy preč. Odvtedy sa mi este pokazilo pár vecí, čo ma udrziavalo v neprijemnom stave - keď zo mňa hovorí len ego. Som precitlivela, myslím si, že každý mi chce len zle a niekedy aj vybuchnem a spravim scény. Ale nebola som taká. 😭 Akokeby sa mi rozpadol moj zivot spred pol roka, v ktorom som bola šťastná.
Ide o to, že takýmto štýlom už nemôžem ďalej žiť. Je obdobie skúškoveho a musim sa donútiť učiť + je plno veci ktoré by som chcela v zivote este robit. A ja miesto toho lezim doma a ľutujem sa. Zazili ste niekto ten pocit? Mate nejake rady ako sa z toho dostať? Ku psychológovi ísť nechcem, ale možno mi pomôžu rady mudrejsich odo mna. 🥺
Smútiť je v poriadku. Všetko čo píšeš, aj na začiatku je v poriadku. Nie je potreba to hodnotiť. Nechaj plynúť. Jedna Zenova múdrosť hovorí "Aj to prejde". Platí to v najkrajších a aj v najhorších chvíľach. Knihu ktorú spomínaš som čítal. Jeden tip: Skús si ju stiahnuť ako audioknihu a počúvať v slúchadlách. Nahovoril to M. Landl. Slovami sa ani nedá popísať aký to má účinok keď to k tebe prichádza z externého prostredia. Súhlasím nie je to beletria ktorú prečítam a pochválim sa na FB alebo IG, dám čiaročku že som prečítal ďalšiu knihu a odložím do police. Nie som psychológ. Ľadová voda je to isté ako kniha len z iného pohľadu. Benefity naviac podpora imunitného systému (v dnešných časoch na nezaplatenie). Pocity po neopísateľné. Metóda Wima Hofa nechýba v knižničke hneď vedľa Eckharta. Studená sprcha a ľadová voda sú účinné metódy aj pri boji s depresiami, bipolárnymi poruchami a maniodepresívnymi stavmi, ... . Všimni si ako sa ľudia ktorí okúsili ľadovú vodu k nej vracajú. Možno návrat ku zdroju. Stále si vyberieš správne. Pozdravujem Ťa a prajem všetko dobré.

Každý sme tu na istý čas. Niečo dostaneme a niečo máme odovzdať. Teraz je čas na Tebe. Čo si dostala, podaj ďalej.