Kde by som kúpila takéto šaty?
7. aug 2017
@terezka1947 bodov a ri dvoch deťoch zasa nemôže m lietat stale kedze ja potrebujem lem brucho schovat nic ine boky mam v poriadku a v obchodoch mi nic nesadlo
@natalia1985 verim ti....ale urcite tie spravne najdes...otazka je,ake obchody skusas...a ake strihy skusas....drzim palce
@terezka1947 ak som nevyskusala 50 siat tak an jedny 😂a nenozem si dovooit ísť kdesi do Ba na nákupy 😉
tento typ šiat ti nebude sedieť - ten sedí len poriadne štíhlym... Do Žiliny to máš pár km, vyber sa do DUBŇA, tam je viac obchodov.....
@natalia1985 Majú ich aj tu: https://www.sheego.sk/p/saty-laura-scott-evenin... , ale je to znovu iba internetový obchod.

neviem,ci nevyzeraju ok akurat na takych chudych zienkach....az tak nezakryvaju,co maju...radsej chod do kamennych obchdov a skusaj,skusaj,skusaj-vsetko....aj to,co si budes mysliet,ze sediet nebude,rozne strihy,az by si sa divila ako mozu aty sediet a nemusi mat zena idelanych 90-60-90
ja som tak hladala saty raz na svadbu-po porode este brusko som chcela skryt,aj trosku boky...a veru,velmi podobny,mozno aj tento strih som skusala a vyzeralo to tak o 20 kg horsie