Kde by ste radšej žili: Nitra, Banská Bystrica, Košice alebo Poprad?
Nitra - Banská Bystrica - Košice - Poprad?
Iba z týchto miest máme na výber 🙂
@anonym_autor 1.Nitra alebo Banská Bystrica, 2. Košice, 3. Prešov 😁
@anonym_autor bb
NR
Som z NR a nikdy som nebola šťastnejšia, že som odtiaľ konečne odišla. Neznášam to tam. Išla by som do BB alebo KE. Ja bývam momentálne v Prešove, tu je tiež fajn.
Z hľadiska pracovných ponúk NR. Ďalej na východ je to s prácou bieda.
1. Košice 2. Poprad
Som z NR a nikdy som nebola šťastnejšia, že som odtiaľ konečne odišla. Neznášam to tam. Išla by som do BB alebo KE. Ja bývam momentálne v Prešove, tu je tiež fajn.
@anonym_8a9aee môžem vediet prečo nie NR? Ja som z KE a teda určite odporúčam. Kamarátov máme z NR a nikdy sa nesťažovali, tak zo zvedavosti sa pýtam. 🙂 Inak my sme niekoľko rokov s mužom žili v BA ale po narodení dieťaťa sme sa presťahovali späť do Košíc. Vôbec sme si nevedeli predstaviť ostať žiť v BA. 🫣
Ja bývam v NR a som spokojná veľmi, ja osobne by som si nevedela predstaviť ísť viac na východ, Nitra je moja maximálna hranica🤣
byvam pri nitre a rozhodne by som tam byvat nechcela ( mesto vyprazdnene,plne spoluobcanov..kedysi bolo krasne ale uz davno nieje .. kosice zalezi kde v ktorej casti ... asi by som volila poprad ..
@anonym_autor Pozri si pracovne ponuky a hned sa budes vediet rozhodnut...
@anonym_autor jednoznačne Nitra žijem tu 50 rokov a nemenila by som😀
ja síce bývam blízko Nitry ale takmer skoro vôbec tam nechodím a keby mám na výber tak buď tá Banská Bytrica alebo Košice. Ale aj tak mám najradšej Trenčín síce nie je v ponuke ale nevadí 😃
Košice
@anonym_autor pochadzam z NR a stale mam toto mesto velmi rada 🙂 takze za mna Nitra a ak nie tak Banska Bystrica
Ahoj autorka, neviem síce ako ti toto pomôže ale nevadí. Každý máme svoje pre a proti. Každému vyhovuje niečo iné. Ale k veci.. 23r som bývala na strednom Slovensku. 4 mesiace v PK. 3,5 mesiaca v KE (pol hodina odtiaľ). 2 mesiace zase na strednom. A aktuálne som 2 mesiace v NR kraji. Všetko za posledný rok sa toto udialo. Kebyže si mám vybrať tak je to. PP, NR, BB, KE. A nie len kvôli robote ale aj živote, dostupnosť všetko atď. Ak mi rozumieš.
@anonym_autor vzdy som chcela zit v poprade, nepodarilo sa, zila som par rokov v kosiciach a to mesto ti prirastie k srdcu 💚
Z tohto BB, Nitra mne moc sympatická nie je, hlavne kvôli tým spoluobčanom. Košice ako fajn čo sa týka pracovných miest, druhé najväčšie mesto na SK a dosť možností, ale aj tak by som až tak daleko od Bratislavy bývať nechcela. Poprad za mňa skôr ideálne miesto na turistiku lebo rekreačný apartmán, nie na trvalé bývanie. Ja si viem ešte predstaviť na život Martin, Žilinu, Trnavu-ale na tie si sa nepýtala.
@anonym_autor Pozri si pracovne ponuky a hned sa budes vediet rozhodnut...
@beata_k môžem robiť odkiaľkoľvek 🙂
Banská Bystrica 💛 ale Košice nepoznám tak neviem posúdiť, Banská Bystrica sa mi páči z hľadiska prírody a pozície mesta
Ke
Nitra... BB v ziadnom pripade, ziadnom.. :D vsak tu NIC nie je, nic. k tomu drahota, nedostupne takmer vsetko normalne, ... ano na vyletik fajn, raz. A to je vsetko.. za prirodou, kupanim a atrakciami aj tak dochadzame tiez
Ale treba si vyskusat 🙂
popravde lepsie sa mi byvalo v ZV a do BB som dochadzala...
a prečo práve tie mestá? a aké sú preferencie?
ja čo sa týka života viem porovnať iba ke a pp - takže jednoznačne ke - aj kultúra, aj šport, až na tie ta3, že… ale reálne ľahšie sa človek dostane z ke do ta3 ako z pp večer do divadla napr…
a prečo práve tie mestá? a aké sú preferencie?
ja čo sa týka života viem porovnať iba ke a pp - takže jednoznačne ke - aj kultúra, aj šport, až na tie ta3, že… ale reálne ľahšie sa človek dostane z ke do ta3 ako z pp večer do divadla napr…
@biba_18 lebo som z Košíc a chcem odtiaľto odísť. Milujem Poprad, Tatry a okolie tam. A rovnako tak Banskú Bystricu, príde mi to tak na pol ceste. Nitra je dostatočne blízko západu, ale nie je to BA, čo je pre mňa podstatné. Ešte som zvažovala Liptov, ale asi skôr nie. BB mi príde ako najrozumnejšia voľba.
@biba_18 lebo som z Košíc a chcem odtiaľto odísť. Milujem Poprad, Tatry a okolie tam. A rovnako tak Banskú Bystricu, príde mi to tak na pol ceste. Nitra je dostatočne blízko západu, ale nie je to BA, čo je pre mňa podstatné. Ešte som zvažovala Liptov, ale asi skôr nie. BB mi príde ako najrozumnejšia voľba.
@anonym_autor tak to chod radsej na liptov. mas tam tej prirody viac a aj vsetkeho ostatneho... tu budes rada ked si najdes dobre platenu pracu. BB je v strede a tym padom k vsetkemu dobremu budes dochadzat.
@anonym_autor Liptov je naj ❤️ ale je tu všetko drahé, kvôli turistom asi. Ale ja by som nemenila.
Z hľadiska pracovných ponúk NR. Ďalej na východ je to s prácou bieda.
@denkabemommy zijem v BB a aj nehnutelnosti predrazene a s pracou tu skapal pes.
Nitra... BB v ziadnom pripade, ziadnom.. :D vsak tu NIC nie je, nic. k tomu drahota, nedostupne takmer vsetko normalne, ... ano na vyletik fajn, raz. A to je vsetko.. za prirodou, kupanim a atrakciami aj tak dochadzame tiez
Ale treba si vyskusat 🙂
popravde lepsie sa mi byvalo v ZV a do BB som dochadzala...
@simca06022011 v BB som zvyknuta, zijem tam vcelku od roku 2006, ale fakt mas vo vsetkom pravdu. Mne sa to mesto paci, ale skapal tam pes, ako pisem uz skor.
@denkabemommy zijem v BB a aj nehnutelnosti predrazene a s pracou tu skapal pes.
@nevenka viem ako to tam je, preto píšem o NR, keďže tam je relatívne blizko do BA a aj v NR je ponuka práce lepšia

@anonym_autor BB