Kde by ste radšej žili: Nitra, Banská Bystrica, Košice alebo Poprad?
31. júl 2025
Nitra - Banská Bystrica - Košice - Poprad?
Iba z týchto miest máme na výber 🙂
keď chceš odísť 🤷♀️
@anonym_autor ja som z východu, išla by som do Popradu. Muž je spot Tatier, on by sa tam nevrátil mi hovorí, že tam mu bola aj v lete zima 🫣
@anonym_autor sní jedno na si len ba
ahojte všetci, som z okolia Nitry, presnejšie TO. Hľadám si kamarátky, som chalan, ale mám priateľa :D. A teda nemám v živote veľa žien a chcel by som nejaké kamarátky. Nezáleží na veku ani nič, a nie som ani uchyl alebo čo, že by som hľadal ženu :D. Kludne napíšte aj viaceré, spoznáme sa

@simca06022011 v BB som zvyknuta, zijem tam vcelku od roku 2006, ale fakt mas vo vsetkom pravdu. Mne sa to mesto paci, ale skapal tam pes, ako pisem uz skor.
@nevenka ja viem :DDD ja som tu od 4rokov.. cize dllllho s prestavkou ked som byvala v BA a ZV.. a popravde aj v BA sa mi pacilo viac, najma tie sluzby, ceny, praca a celkovo vyzitie.. a ani mesto sa mi nepaci, vsak tu nic nie je - jedno prazdne namestie? predrazena trznica, menu za 15EUR ? :D doondiate cesty, sluzby nula bodov, taka diera proste na vsetko... a strasne draha a strasne malo prace aj pre beznych ludi. Co poznam ludi ze si tu dobre ziju, vsetci dochadzaju, alebo pracuju kombinovane zahranicie a tu... mzdy v zamestnaniach su nizke, aj na poziciach odbornejsich, ziadna raritka uctovnik s praxou a 1000 brutto.. :DDD a potom niekto bude pisat o tom, ako mame zarabat 2,5t... :DDD Ja viem ze som hnusna, ale ja by som si toto miesto na byvanie nikdy nevybrala... rodinkarstvo tu ostalo aj kadejake maniere, proste ako v rokoch 90.tych, a pre nadane deti ani skoly dobre ani nic. Isla by som cim blizsie k BA tym lepsie. Alebo juho-zapad nieco...