icon

Kde je akcia na lístkové cesto?

4. sep 2022

Neviete kde maju listkove cesto v akcii od zajtra ? Dikicko

nelca84
•
4. sep 2022

Fuu, a to kolko toho cesta akoze potrebujes? Ved to stoji okolo 1e. Aj to sa ti zda vela?

autor
•
4. sep 2022

@nelca84 ano zda 🙂 preco by sme mali kupovat za plnu cenu ked sa da kupt v akcii
My kupujeme len akciove veci o

h2
•
4. sep 2022

Keď kupuješ len akciové veci, tak máš určite prehľad, všetky letáky naštudované... Čiže, ak si ho nikde v akcii nevidela, tak asi nikde v akcii nie je.

autor
•
4. sep 2022

@h2 praveze tento vikend sme nemali cas na studovanie akcii tak preto sa pytam 🙂

sisa_s
•
4. sep 2022

Exiatuju stranky, kde hladas akciove produkty, zlacnene.sk, https://www.google.com/amp/s/kompaszliav.sk/amp... , atd

autor
•
4. sep 2022

@sisa_s dakujem to sme pozreli ako prve avsak potrebujem rozvalkane cesto a tam sa to neda filtrovat takto ☺️

nelca84
•
4. sep 2022

Zalezi ti na kazdom cente, ale chces rozvalkane, ktore je o dost drahsie ako nerozvalkane? Asi nerozumiem tvojej logike, no ale dobre. Za kolko teda kupujes rozvalkane ked je v akcii?

autor
•
4. sep 2022

@nelca84 za 0.69€ -0.79€ sa mi zda ze stoji a kedze potrebujem cca 20 kusov tak to urobi aj pekny rozdiel v cene 🙂 a hlavne mi to usetri cas to rozvalkane viem ze je drahsie ale nemam tolko casu este valkat

evica17
•
4. sep 2022

Veď kúp nerovalkane, za tú cenu máš väčšie množstvo, sa mi zdá že rozvaľkáme je 100g a nerozvalkane 200g a viac. Už si nepamätám. Z nerovalkaneho ti vyjdú 2-3 platy keď rozvalkas.
Keby si tak veľmi chcela ušetriť.

evica17
•
4. sep 2022

Rozvaľkánie je otázka 3 minút na každý valček,to není veľa

liljana
•
4. sep 2022

Tusim v Lidli(BA) bolo vcera to rozvalkane cesto v akcii. Ale ci v kazdom, to neviem.

autor
•
4. sep 2022

@liljana dakujem 🥰