icon

Kde je najlacnejšie oblečenie?

ajca18
20. sep 2022

Ahojte chcem sa opytat ci mi niektora neviete poradit kam na nakupy lacneho oblecenia?chcem nakupit vela lacneho oblecenia na predaj..kde je lacno v Madarsku,Rakusku?alebo?nemam nikoho kto by mi vedel poradit tak skusam tu sa poradit..za kazdu radu budem velmi vdacna🙂🙂🙂

alexandramb
20. sep 2022

@ajca18 Ja si myslím ze skôr Poľsko, alebo keď už tak Turecko alebo Bulharsko boli sme tam v lete a extrémne lacne oproti nám. Alebo možno ešte Egypt, tam je vraj tiež lacno. Záleží od toho aké veci chceš 🙂

ajca18
autor
21. sep 2022

@alexandramb no ja som myslela nieco blizko Slovenska najradsej by som chcela znackove ale mohli by byt aj obycajne..a dakujem velmi pekne za odpoved🙂Polsko by sa este dalo🙂

lucik194
21. sep 2022

toto Ti nikto nepovie, lebo je to jeho biznis,

nikol873
21. sep 2022

@lucik194 akurat som to chcela napisat. podla mna sa da vsade na vokol ale take top miesta a priamo aj lokality velkoskladov ti len tak nik neprezradi

martul
21. sep 2022

@ajca18 lacné a značkové..... jasné, najlepšie v poľsku 😅🤦

lucik194
21. sep 2022

ak bude lacne budu to fejky, 😉

ajca18
autor
21. sep 2022

@lucik194 dakujem za odpovede🙂aj tak ja som s tym aj pocitala ze nikto nepovie tak ako pise pani hore je to biznis🙂

usla35
21. sep 2022

tazko povedat, mam znamu, co chodi do Madarska nakupovat, druhu, co do Polska, zalezi aky mas vkus, su to rozne styly 🙂

ajca18
autor
21. sep 2022

@usla35 dakujem krasne asi vybehnem do toho Madarska
Pozriet🙂