Kde kúpim Aknecolor?
Ahojte baby, surne potrebujem tento makeup, kde by som ho zohnala? Da sa niekde kupit v drogerii, lekarni, aby som nemusela vopred objednavat a cakat? Dakujem
a neporadite konkretne v ktorej? lebo co pozeram na nete, v lekarnach sice eviduju ale nie je skladom
Zavolaj do nejakej lekarne,co mas najblizsie a daj si objednat.Pride raz dva ak sa to este vyraba...
Od minulého roka je nedostupný,vraveli že do obehu by mal prísť v januári ale ešte stále nie je v obehu....museli ho stiahnuť z predaja ešte minulý rok a odvtedy nie je.
mne sedí tento...kupujem v lekárni (mením dva odtiene podľa ročného obdobia)
Ja sa hlásim tiež za ten Dermacol... ono je to to isté čo acnecolor, akurát acnecolor akné vysušuje “lieči” a dermacol iba prekryje. Ale je dosť hútny, keď tak si kúp ešte nejaký bb cream a miešaj si to dokopy... ten dermacol zvýši tú kryciu schopnosť...
toto som aj ja pouzivala, no som rada, ze som prestupila na lepsi make-up, lebo toto bolo strasne. no kozny doktori to predpisuju tym, ktory maju problem s akne.
nepísali ste náhodou niekto na bazoši alebo inom bazáre o aknecolor a dotyčná vám na dobierku poslala niečo úplne iné....
Namiesto Aknecolor hľadajte AC-color, majú ho už bežne v lekárňach a malo by sa jednať o starý dobrý Aknecolor s novým názvom a možno aj výrobcom, to presne neviem.

Ahoj viem že aknecolor som si kedysi kupovala v lekárni.