icon

Kde kúpim bandaletky, aby sa mi netreli stehná?

haluta
9. jún 2016

Baby kde ich kúpim? 🙂 Ďakujem moc

Strana
z2
sissy27
9. jún 2016

@haluta to neviem, ale veď natri tuhým antiperspirantom...

apolka77
9. jún 2016

@sissy27 to asi nepomoze
@haluta neviem co su to bandaletky, ale ja mam take silonky kratke nad kolena, kupila som ich v tchibo obchode, to si dam pod suknu a v pohode...inak by som si zodrela stehna..

zuzik307
9. jún 2016

@haluta vola sa to samodrziace pancuchy, kupis napr. v Bepone

apolka77
9. jún 2016

@zuzik307 a ako to vyzera?

mawka
9. jún 2016

podla mna sa to aj tak bude zosuchovat dole. raz ked su stehna silne, tak sa taketo veci ohrnaju, tak ci tak sa stehna o seba suchaju. si budes stale potahovat hore. ako pise @apolka77 najlepsie su prave tie silonky nad kolena. najidealnejsie riesenie.

zuzik307
9. jún 2016
mawka
9. jún 2016

@zuzik307 ale nad kolena myslela zhora smerom dole, nie pancusky samodrzky odspodu hore 😉 😀 to je rozdiel. mala na mysli ako keby silonkove kratasy 😉

apolka77
9. jún 2016

@zuzik307 nie to ci dala link prave naopak stehna nezakryvaju, to je nieco ine, urcene na sexi chvilky 😀

kto ma silne stehna pre neho je leto utrpenim, suchanie do krvy auuuu, tam pomozu jedine silonky nad kolena..ale bezne v obchodoch som to nevidela co je skoda..iba v tom tchibe som si to objednavala...a pritom s tym ma vela zien problem...

mawka
9. jún 2016

praveze samodrzky a vobec podvazky su pre silne stehna vnutorne neprijemne na nosenie. pochopi ta, co take stehna ma. sa to ohrna a zosuchava a malokedy je obvod horny dost velky. ihnak sa neprijemne zarezavaju. proste z kaluze do blata.

zuzik307
9. jún 2016

@apolka77 ahaa, tak som o nieco mudrejsia 😀

sissy27
9. jún 2016

@apolka77 ver tomu, že pomôže 😉 vyskúšaj a uvidíš 😉

ammellia
9. jún 2016

@apolka77 maju to v tchibe v ponuke aj teraz?

apolka77
10. jún 2016

@ammellia myslim ze nie, ja som to kupovala 2roky nazad ale skus pozriet...

apolka77
10. jún 2016

@sissy27 vyskusam, gulickovy nemoze byt?

luciannka83
10. jún 2016

ja dávam aniperspirant. Tuhý je najlepší 🙂 hlavne nech sa tam nepotíš.

apolka77
10. jún 2016

@luciannka83 a mas take silne stehna ze sa o seba obtieraju a suchaju?

luciannka83
10. jún 2016

@apolka77 hej. Keď v lete nedám, tak mám do krvi vydreté. Keď dám tak luxus 🙂 A to nosím zvačša len sukne, alebo šaty keď je vonku horúco. Tým že sú stehná suché, tak sa šuchnú bez odporu 🙂 Alebo som si odstrihla z klasických legín a nosila som pod sukňu. Ale keď je horúco, tak sa uvaríš 😒

apolka77
10. jún 2016

@luciannka83
ved to, ze ja mam tiez do krvi odrete, strasne to stipe a lieci sa niekolko dni, potom som narazila na tie kratke silonky v tchibo, ale ked je velmi horuco tak mi aj tie vadia, potim sa pod nimi, ako stehna o.k...ale najradsej by som bola bez nich..tak skusim tuhy antiperspirant..konkretne aku znacku pouzivas? ak by to fungovalo zacnem nosit sukne lebo som z toh uz frustrovana...

luciannka83
10. jún 2016

@apolka77 je to úplne jedno aká značka. Len nech to je antiperspirant, nie deodorant.

sissy27
10. jún 2016

@apolka77 nemá to ten efekt ako tuhý 🙂

rebeka1977
10. jún 2016

http://www.ebay.de/itm/311244812908?_trksid=p20... nieco taketo ....len netusim ci fakt drzia. Na Pintereste to vuchvaluju, ale aj to je mozno len reklama

haluta
autor
11. jún 2016

No ja to chcem na svoju svadbu. V silonkach sa uvarim. Tancovanie, pot .... Sa mi dodru do krvi. Baby nemate nejake presne odkazy kde ich kupim. ..okrem zahranicia ....svadbu mam za necele 2 mesiace.

apolka77
11. jún 2016

@rebeka1977 toto nie to, co autorka temy potrebuje, stehna sa trú o seba vyssie ako dosiahnu samodrziace pancuchy..treba citat 😉

apolka77
11. jún 2016

@haluta
pozri eshop slovenka damske kratke spodky Milka VYZERAJU dobre, my mame slovenku aj v meste idem pozriet ci to tam maju...

rebeka1977
11. jún 2016

@apolka 77 podla nazvu je to presne to. A nie su to samodrziace pancuchy. Je to siroky velmi pruzny saodrziaci pas a posunut si ho na stehiekach mozes vyssie...ako kto pitrebuje

apolka77
11. jún 2016

@rebeka1977 aha, tak potom sorry, len by som mala strach ze sa mi to bude zosuchovat, to by som si skor na svadbu dala klasika pancuchy...ja mam dost silne stehna by to urcite nedrzalo...

rebeka1977
14. jún 2016

@apolka77 keby som ich mala osobne vyskusane tak Ti poviem presne. Uy som urobila aj taky tah, ze kupila pancuchy po stehna, usmykla po tu cipku....ale bolo to o nicom, nedrzalo

bar_le
14. jún 2016

Ja ich mám objednané ;) (zatiaľ žiadna osobná skúsenosť)
http://www.eshopspravnapodprsenka.cz/63-bandele...

apolka77
15. jún 2016

@bar_le
vyzeraju super, ani som nevedela ze nieco take existuje..ako je to s platenim kedze je to cesky obchod?

Strana
z2