icon

Kde kúpim bandaletky, aby sa mi netreli stehná?

haluta
9. jún 2016

Baby kde ich kúpim? 🙂 Ďakujem moc

Strana
z2
volavka4
15. jún 2016

@bar_le @apolka77 baby mna by len zaujimalo ci to nerobi nejake nepekne zarezy :/

apolka77
15. jún 2016

@volavka4 no hlavne tie cipkove, ked sa spotis, ja stale vaham s objednavkou na slovensku to asi nikde nepredavaju...a inak najprv pisu, ze merat si mas obvod tesne pod zadkom a je tam video a baba si to meria o dost nizsie... 😝

apolka77
15. jún 2016

@volavka4 ked si das asi mensie cislo tak to zarezy asi robi..

bar_le
16. jún 2016

@apolka77 ja som bola priamo v obchode, keď ich ešte nemali a pani mi radila merať v najširšom mieste a ak bude miera na hranici, objednať radšej menšie...
objednala som cez eshop a vyzdvihnem osobne, keďže žijem v Phe.
Inak píšu "Zasílání na Slovensko a jiných států se řeší individuálně. V takovém případě nás prosím kontaktujte." Sú tam fakt veľmi milé ženy, napíšte im 🙂
Aká bude realita - overenie funkčnosti - to ešte len uvidíme ;)

apolka77
16. jún 2016

@bar_le skusim to, dakujem 🙂

volavka4
23. jún 2016

@apolka77 nizsie si to meria preto aby si namerala mensi obvod. Aby bola spokojna so sebou a nemala depky 😝

dusko69
23. jún 2016

http://www.caresse.cz/shop/sortiment/bandelettes

tu máte bandaletky, samodržky sú na ho..., partnerka má s tým problémy a samozdržky z Beponu má a roluje sa jej to, lebo nieje taký objem ako má obvod stehna, teda logicky sa zroluje. Na odkaze hore sme to objednali.

bar_le
24. jún 2016

Tak len doplním osobnú skúsenosť po včerajšom nosení bandeletiek 😉

Kúpila som si nakoniec iba tie hladké (unisex).
http://www.eshopspravnapodprsenka.cz/2394-bande...
Telová farba takmer splynie s farbou mojej kože na stehnách. Na oboch okrajoch je silikonový lem, ktorý priľne ku stehnu a tak krásne držia. Už dávno som v lete v sukni nemala taký príjemný pocit. Chýbalo mi to 🙂
DOPORUČUJEM !!! 😵

btw. aj tie krajkované vyzerali krásne, na omak tiež príjemná krajka, ale chcela som najprv skúsiť jedny, ako sa osvedčia, tak som si vzala tie neutrálne.
Ešte som sa dozvedela, že veľkosť C je veľmi žiadaná, že sa rýchlo vypredala. A že ďalšie naskladnenie v ČR určite chystajú.

stanustek
21. okt 2017

Ahoj bandeletky kupiš cez český e- schop www. bandeletky.cz a platiť sa dá aj v eur stoja 18,99 a majú rôzne velkosti aj typy. Je to jediný spôsob ako vyriešiť odieranie stehien bez siloniek. Aj ja si ich idem objednať lebo bez tohoto nemôžem nosiť sukne a šaty. Je to pre mňa utrpenie už po pár minútach. pa

nimosparkle
25. júl 2018

Viesco, na e-shopoch ich najdes vela, napr. vigoshop.sk , ale na aliexprese alebo cez wish, to kupis namiesto 15 eur aj za 4-5 eur

Strana
z2