icon

Kde kúpim čiernu listovú kabelku?

emmaemm
21. aug 2017

Dobry den zienky mam na as taku otazku,hladam ciernu kabelku,listovu na spolocensku udalost poradite mi kde ste taku zohnali vy a za rozumnu cenu? Pobehala som vsetko a nikde nic😪za kazdu radu dakujem a prajem pekny den😊

hettinka
21. aug 2017

AliExpress

marylinmary
21. aug 2017

@hettinka to mas sice pravdu, len to dlho trva a to nie kazdemu vyhovuje, najma ked treba nieco surne. @emmaemm zalezi aj od toho, co je to normalna cena, lebo za listovu kabelku je normalna cena pre kazdu z nas nieco ine 🙂

lilyianka
21. aug 2017

@emmaemm ja som kupila v Lara bags a stala cca 20eur...ale tak mali viac druhov...kazda z nas si pod pojmom cierna listova kabelka na spol.udalost moze predstavovat nieco ine ✌

hettinka
21. aug 2017

@marylinmary v poslednom čase mi chodí z Ali do 2-3 týždnov. maximálne mesiac. Ale máš pravdu, treba na to myslieť skôr, v prípade, že chce človek objednať.

Ja som si kupila spoločenskú kabelku raz aj v číňaku, nechcela som za to vyhodiť 20€ na jednu príležitosť, chcela som taku konkrétnu farbu. No v prípade čiernej klasiky sa možno oplatí investovať aj viac, to človek využije aj viackrát.