icon

Kde kúpim cukor do výrobníka cukrovej vaty?

13. dec 2020

Nevedeli by ste mi poradiť kde v bežnom obchode by sa dal kúpiť cukor do výrobník cukrovej vaty? Respektíve aby sa nemuselo objednávať cez internet hocijaký obchod.

h2
•
14. dec 2020

Kúp si hociaké tvrdé cukríky, rozdrv kladivom, alebo tĺčikom na mäso a môžeš to v pohode použiť.

vroni
•
14. dec 2020

V pohode môžeš použiť normálny krištáľový cukor. S kvapkou potravinárskeho farbiva, ak chceš farebnú. Mam stroj na cukrovú vatu už takmer desať rokov a prvýkrát čítam, že by tam mal ísť nejaký špeciálny cukor. 🤷‍♀️

h2
•
14. dec 2020

@vroni Autorka asi myslí špeciálny cukor kvôli príchutiam. Aby to nebolo len sladké.

vroni
•
14. dec 2020

@h2, to existuje? Vidím, že si musím doplniť vzdelanie z oblasti cukrovej vaty. 🤔 Ale vďaka za informáciu, viem, čo budem hľadať detiskám na letnú party.

h2
•
14. dec 2020

@vroni Vôbec to nie je potrebné, tie rozdrvené cukríky fungujú veľmi dobre. Síce stroj na cukrovú vatu nemám, ale kupovala som ho, ako dar a videla som to na vlastné oči.

autor
•
14. dec 2020

@h2 len ja som stroj kúpila ako darček a určite k nemu nedám po drvené cukríky. Ale ďakujem. Zrejme jediná cesta je objednať cez internet.

h2
•
14. dec 2020

Ja som tiež kupovala, ako darček a nedávala som k nemu nič. Ak by si napísala, že to chceš, ako darček, tak jasné, že Ti nebudem písať o cukríkoch.

vroni
•
14. dec 2020

@h2, verím, len mi nenapadlo, že môže byť aj ochutená cukrová vata. Jasne, pribaliť k darčeku kilo cukru sa fakt nehodí....

ljzozv
•
14. dec 2020

@vroni a vieš dať nejaký link ako robiť cukrovú vatu, zatiaľ sa mi to nepodarilo

vroni
•
14. dec 2020

@ljzozv, nemám link. Nasypala som polievkovu lyzicu cukru do zásobníka, počkala (dlho to trvá), kým sa neobjavili prvé pavučiny a potom už len namotala cukrovú vatu. Ale možno mám len nejaký blbuvzdorny stroj pre blondínky....

tanamiska
•
14. dec 2020

Skúste v KiK ja som tam v lete kúpila .

autor
•
14. dec 2020

@tanamiska tam som práveže pozerala a nemali

tanja111
•
13. dec 2021

@vroni prosim vas aky mate ten stroj na vatu??

vroni
•
13. dec 2021

@tanja111, najlacnejší z Amazonu, tuším za 15 euro.