Kde kúpim knihu Vianočné mystérium?
Ahojte, kocky, zháňam knihu Vianocne mysterium od Josteina Gaardera, ci novu,ci pouzivanu,hlavne nech je. Poradite mi?
Prosiiim kde sa da este zohnat. Zhanam ju uz vyse mesiaca. Chcela by som citat zo syncekom.
Ešte jedna by sa mala nachádzať v michalovciach v panta rhei inak je v tejto sieti uz vypredana a aj u vydavatela
Och, to je škoda,ze som to prepasla, ak by niekto o nej vedel, dajte mi prosím echo... ďakujem krásne!!!
Ahojte , ako starým deťom čítate túto knihu ? Alebo sa oplatí kúpiť vopred a počkať si kym deti dorastu ?
Ilustrácie sú nádherné, myslím že aj text ale malého ešte asi nezaujme 😏.
Dvojrocneho to mojho syna este minuly rok nebavilo, teraz si uz vypocuje aj Emila z Lonebergy,tak mysterium pojde podla mna dobre. Tiez som to vtedy kupovala s tym,ze raz na to urcite vyzreje. A ked nie on, tak si budem citat ja :D Oplati sa ju mat kazdopadne v kniznici.
Ok dakujem. Uz som objednala , veď počká si na nas v knižnici ako aj Potulky 😊😊
No veď toto , že ich je strašne veľa, krásne, a stále vychádzajú nové a nové. 😂😂. Ale podľa mňa stačí mať kvalitný základ 😉

v trnave v arkadii v panta rhei som ju videla ale dva týždne dozadu. treba si tam zavolať