Kde kúpim kvalitné oblečenie za dobré peniaze?
Viete mi odporučiť nejakú stránku kde kúpim napríklad kašmírovy sveter, vlnený sveter atď., ale nie za 100-200€. Proste kvalitnejšie veci z ktorých nebude po dvoch mesiacoch handra. Budem vďačná za tipy. Môžu to byť aj zahraničné stránky, alebo nejaké butiky čo predávajú na FB
Alebo remixshop.com.. tam viete nakúpiť značkové kúsky za zlomkove ceny,keďže sa jedná o kolekcie z uplynulých sezon. Viete kúpiť aj second hand aj outlet veci. Takisto- čím dlhšie tam tá vec visí,tým nižšiu má cenu... Atď..keď som to objavila,bola to závislosť
@sonulcicka prosím ťa tie nové veci sú iba preto také lacné že sú to kúsky z minulej sezóny?Nemajú žiadnu chybu?
ak nevadi sekac tak vlnene a kasmirove veci pravidelne v textile house v BA mavaju, vzdy ked je novy tovar tam vidim x kusov....
@nadej1111 to asi zaruku nemas ani v SK obchode. Ja som v Slovenskom obchode kupila znackove vo vypredaji dolw dake % a poskali mi to co nepreslo QC. Skoro ma vykotilo !
Z tohto remixshopu som objednala 5x kratasy muzovi za 20€ nic im nebolo iba farby sa mu nepacili a jedny mali popraskanu tu znacku v zadu cK ale to aj tak nevidno.

tchibo, mam len dobre skúsenosti 👍