icon

Kde kúpim peňaženku, ktorá aj niečo vydrží?

21. aug 2023

Čaute všetci 😉 viete mi odporučiť stránku, na ktorej sa dá kúpiť peňaženka, ktorá aj niečo vydrží?

mimi3008
•
21. aug 2023

Larabags

matula77
•
21. aug 2023

za mna vuch, ja mam uz par rokov, spokojna som, tak isto som aj sestram kupila, aj kamaratky maju - dobra kvalita, dost miesta, priehradok a aj maju vela peknych na vyber

hruska91
•
21. aug 2023

Vuch

1234321
•
21. aug 2023

Coccinelle je nesmrteľna za mna 👍

simsalabim
•
21. aug 2023

Ja mam kozenu od Batu a je neznicitelna.

kaajuiaatko
•
21. aug 2023

značka Anekke 👍

bolarazjedna
•
21. aug 2023

Za mňa tiež larabags

mamusa123456789
•
21. aug 2023

Skus akúkoľvek koženú, tie vydržia roky, ja som mužovi kúpila asi pred 5 rokmi a stále je skoro ako nová, až na priehradku na mince, on totižto nevie platiť mincami a pravidelne tam ma aj za 30e drobných, takže mu to vyberiem a pomíname s deťmi parkovne, zmrzliny a podobne kraviny

jaskolka
•
21. aug 2023

Ja som dostala od sestry na 33 narodeniny koženú od Batu,teraz budem mať 41,a je stále v perfektnom stave.
A to ju prehadzujem po kabelksch, ruksakoch kadetade

mirka414
•
21. aug 2023

Mám celu sériu tašku ,ruksak a peňaženku od michael kors a používam ruksak denno denne do prace ,tašku všade kam idem a peňaženku mám tiež stále so sebou a už roky som s touto značkou spokojna

momoqui
•
21. aug 2023

Coccinelle je neznicitelna a stale vyzera ako nova

bloger
•
21. aug 2023

Najlepšie peňaženky sú z pravej kože. Tie ti vydržia dlhé roky.

autor
•
21. aug 2023

@mirka414 vedela by si odfotiť aj vnútro peňaženky? Že ako sú priehradky?

akinomel
•
21. aug 2023

Ja mam Kara. Kožená, kvalitné šitie - som spokojná.
https://kara.cz/sk/16/penazenky

moony99
•
21. aug 2023

@mirka414 aj ja mám peňazenku tuto značku asi 8rokov,ako nova

simca06022011
•
21. aug 2023

nejde tak o znacku ako o to z coho je urobena. Mne vuch vydrzala par rokov, ale vyzerala uz dost ojazdene. Teraz mam laru a idem si kupit novu, lebo som si tapsa kupila zlu. Kvalitou aj materialom mi ale pridu UPLNE rovnake. Nevidela som rozdiel takmer ziandy (mala som este staru v ruke, ked som novu kupovala). Zalezi aj od ceny.

mirka414
•
21. aug 2023

@moony99 ja si už pripadam ako blbec kabeliek mám aspoň 5 ale vždy siahnem po tejto jednej 🤪lebo ešte aj iPhone som kupovala áno zmestí sa do kabelky tak môže byt beriem ho 😂a to iste aj ruksak znesie toho dosť a netrčí ani nitka žiadne poškodenie a to ho fakt nešerrim 😉

mirka414
•
21. aug 2023

🙈vždy na to zabudnem ked idem k autu 🤪budem sa snažiť nezabudnúť

tanickalab
•
22. aug 2023

Pridám sa, toto ma tiež zaujíma, pretože mala som wuch a ani nie rok a totálka KO celá peňaženka. Potom som si kúpila Roxy, tá tiež dlho nevydržala a už som zúfalá.

momoqui
•
22. aug 2023

@mirka414 suhlasim, MK su neznicitelne kusky. Vydrzia velmi dlho v top stave. Mam od nich kabelky a kazda jedna je stale ako nova. Nestiham ich znicit 🤣
Coccinelle je este o level vyssie - tu si treba pockat na zlavy, lebo sa to oplati

mirka414
•
23. aug 2023

@momoqui Wauuu Vdaka za Tip zu znacku Coccinelle Dom doteraz nevidela celkom fajn kúsky 😉manžel sa ti isto nepodakuje 😂

momoqui
•
23. aug 2023

@mirka414 kvalita je super avsak nemaju tak vela typov kabeliek ako MK. A treba si davat pozor na fakove web stranky. Manzela pozdravujem 🤣 ja si tie kabelky kupujem sama takze mne nemusi nik nic vycitat 🙂

mirka414
•
23. aug 2023

@momoqui jasnačka ja žijem vo Švajčiarsku takze viac menej kupujem navštevujem obchody priamo v Zürichu a samozrejme žartujem kabelky si tiez kupujem sama 😉

momoqui
•
24. aug 2023

@mirka414 ja som minule googlila a vyhodilo mi eshop coccinelle a ceny 30% a lepsie som sa v tej stranke hranala a bol to nejaky podvod - pritom stranku mi vyhodilo medzi prvymi 🤷🏻‍♀️ tak prijemne nakupovanie a ak nieco vyberies tak daj vediet 😉

riyadh
•
24. aug 2023

Victoria secret, guess uz par rokov a max spokojnost, ako nove😊