Kde kúpim takéto šaty?

@tosomja to je z Wish kým to príde tak prejde aj mesiac. Chcela som skôr inu stránku
Skús do SHEIN vyhľadávanie podľa fotky cca týždeň až dva je dorucenie
@beata_k to by som chcela vidieť.... 😨
@andreakotesova alebo aj radsej nie😁😁...
Nic nechutnejsie a nevkusnejsie som dlho nevidela, prepac
Ale urcite v dakom cinskom online shope
Dávno som také škaredé a lacné/vzhľadom/ nevidela. Toto sa nehodi nikomu a v žiadnom veku.
Ale mesiac dodanie je akurát to už nebude aspoň zima. Akú máš predstavu kam by si si toto obliekla.
Toto si ozaj niekto oblecie? Preboha. Jak lacna slapka a nechcem si predstavit tu kvalitu. Cena 6 eur....Nuz mas vkus
@beata_k vsak to je v mode čím viac X tým lepšie😀
Rozmysli si to ešte prosím, na leto nájdeš aj krajšie šaty... asi to nebude také pekné naozaj aj keby si mala štíhlu postavu....slečna na foto je značne poupravovaná....ale ak kúpiš daj sem foto...celkom ma zaujíma výsledok
Na hocktorom sexshope😂
@beata_k ta 5xl bude velkostne zodpovedať EÚ veľkosti L
Ja dúfam, že tento kúsok sa nedá kúpiť nikde. To so snáď nemôže nikto obliecť. 😁😁🤦🤣
Baby ale ja som sa nepýtala na váš názor 😀 ten ma vôbec nezaujíma ak chcete kecať o Tom ako sa vám "páčia" tie šaty, nech sa páči ale tu som sa na váš názor nepýtala !
@autorka skusala som ten SHEIN presne tieto nenašli ale podobne 🙂 skús tam ja mám s nimi velmi dobrú skusenost
Možno vám na tom Wish, nájdem aj niekde fotku na postave nejakej čo má veľkosť xl alebo 5xl aby ste sa mohli povysmievať 🤦🤦 fakt ste niektoré strašne 🤷že sa nehanbíte!
@alzbeta1301 ďakujem pekne ❤️
@autorka ešte k tým veľkostiam čo sa týka Wish verím tomu že tam nakoľko je to ázijská krajina je to číslovanie iné preto si myslím tých 5XL😀 teda SHEIN je tiež myslím ale osobne mi tam sedi vsetko rovnako ako u nás
Smiešna budeš ešte len ty, keď v tom výrazíš von, potom daj foto jak si sa vyštrngala.
Tu sú zvyknuté ženy maximálne na Bonprix, ak je mladá kočka, tak prečo nie. Ale aj plnšiu ženu som videla v tom a v pohode. Každý nech si nosí čo chce.
Chceme ti len pomoct a poradit, nech si nekupujes tuto hrozu. V dobrom. Fakt toto nie, bola by si jedina, komu sa to paci. Ale tak hovori sa, ze cim ma clovek horsi vkus, tym tvrdohlavejsie sa ho drzi
@martul ako sorko zeny ale stavim sa že keby ste každá jedna mala postavu na take handry tak si ich oblečiete 😂😂😂😂✋🏻 prečo nie niekto to vie pekne doladit napr na dofcu s nejakým béžovým kabatikom a nemusí to byt nevkusne

Veď tam, odkiaľ si urobila screenshot