Kde kúpim takéto šaty?

@alzbeta1301 ani omylom, mam totiz vkus. Zrejme narozdiel od teba. Toto je na smiech
@nikolka1986 preboha,fakt maj súdnosť.
@mircalla 😂 dobre 😂 predpokladam aj že patríš medzi ludi ktorí zazeraju na mna keď po treningoch idem v leginach na nákup😂😂😂
@beata_k nahodou 5xl je u nich predpokladam tak 40tka :DDD Sko detska velkost 140:DDD to len tak typujem.. prpadne nejake velrybky alebo "muzi" v tom mozu tiez dobre vyzerat :DD bodyshaming sa nenosi, treba podporit sebavedomie :D cez tie vyrezy a vystrihy by mi vsetko vytekalo.. to by bol pohlad pre Bohov :DD
@mircalla no prave tinedzerke by som svojej toto nedala ani nahodou, tak po pysku medzi dverami by dostala a tahala by sa prezliect :D stara skola som
@alzbeta1301 vobec. Akurat takato ohyzdnost fakt bije do oci.
Nestojím o váš názor 🤦 preboha ! Zamyslite sa nad sebou poniektoré fakt !🤦
@mircalla ako ps tiwz by som si to neobliekla😀 nieje to moj vkus ale keď sa to niekomu paci a má na to postavu nemám dôvod sa pohoršovat😀 skôr má pohoršujúce zeny väčších rozmerov v kratasoch do pól “zadku” a crop topoch
@mircalla keby som videla tu modelku akurát by dom chcela jej cicky😂😂😂😂✊🏻
Podla mna nikde. Preco by ich niekto kupoval?
Ale no. Čo sa hneď urázaš. Sebavedomie máš zrejme vysoké,keď sa do tohoto chceš navliecť a rozhodí ťa pár názorov iných ženských?
@alzbeta1301 Ja sa nepohorsujem. Len konstatujem, ze to je skarede, lacne posobiace a nevkusne. Chapem, ze sa na to nepytala. Ale tazko nereagovat. Ja kebyze mam taketo reakcie, silno sa zamyslim, ze ci ich ozaj chcem.
A možno to chce len pre frajera do spálne... Kde tvrdí, že si to dá von?
Však ju nechajte.
Ale teda ozaj je to len kus handry, ved to si rovno dám podprsenku a minisukni.
@alzbeta1301 Tak esteze sa nasiel niekto, komu sa to paci.
Bože, baby, ale veď vôbec neviete, na aký účel to autorka chce. Možno v tom vôbec neplánuje ísť medzi ľudí a má to len na doma, lebo napríklad jej chlapovi sa to páči. Alebo to chce, ako kostým na nejaké "predstavenie". Veď keby také šaty nikto nekupoval, asi by ich nepredávali.
Tak to je hrozne, to kam v tom chces ist?
@h2 Napriklad v tom doma upratuje? Ja by som si to nedala ani do spalne, by som sa v tej lacnej vulgarnej Cine za 6 eur dogrcala zo seba
Uplne jedno kam to chce, je to nepouzitelne kdekolvek podla mna.
Karnevalova sezona uz skoncila. Predstavenie? Dost nepravedepodobne. Ale ok dost uz, je jasne, ze vela ludi ozaj nema vkus
@alzbeta1301 Ani keby prišla dobrá víla a zmenila mi postavu na 20-ročnú Pamelu Anderson 😂
@mircalla ja sa vôbec nezamýšľam 😀 absolútne mi je jedno čo si vravíte 🥰
Podobne, som videla v House
Na banket ku Borisovi ideálne 😅
@alzbeta1301 ako sory žena, toto by som si neobliekla nikdy, opakujem nikdy. A možno mám takú postavu, ale aj chochmes.
@marifu jeeee super 🥰🥰 ďakujem pekne... ❤️

@mircalla Čo ty máš komu radiť čo má nosiť a čo nie? Veď ty si nos čo chceš.