Kde kúpim tradičné starodávne detské pančuchy?
Dobrý deň. Prosím, kde kúpim také tie tradičné starodávne detské pančuchy? Neviem to zrozumiteľne vysvetliť aké myslím- myslím tie, co nie sú z takej hladkej látky ale z takej tej ''rebrovanej'' alebo neviem ako to opísať. Také tie, co som ešte ja nosila ako malé dieťa.... Dneska mi pani u nás, kde som to kupovala, povedala ze už ich nemajú ani nebudú mať, prebrazdila som cely internet a neviem ci som slepá alebo co, neviem ich nájsť. Dakujem
@leuska15leuska15 Mile jednoznačne, kvalito nemajú konkurenciu. Sú top na Slovensku
U nás ich majú štandardne v obchode (papiernictvo, aj ked to znie divne) za pár eur, taktiež Tatrasvit, takze skus sa poobzerat aj po kamennych obchodoch, mozno aj takych kde by si to necakala 😉
tak klasicke starodavne su tie tatrasvit 🙂 ale my sme s nich neboli nadseny :D mala mi nosila ine...
Mile su super, ale tatrasvit maju aj vyssiu kategoriu pancusiek na traky a tie su velmi fajn. Tie lacnejsie od tatrasvitu uz maju derave kolena. Ale aj mile sa vyderu.
@leuska15leuska15 este par rokov dozadu ich mavali v kiku, kupovala som ich detom.... Tam ich uz nemavaju? Dlho som nebola..
@leuska15leuska15 presne tatrasvit. u nas ich maju normal v galanterke. mensie cisla maju aj s trakmi,myslim ze do velkosti cca 80. vacsie su potom bez trakov
@leuska15leuska15 tatra svit ich stále vyrába a majú už aj pekne farby aj výber, nie ako za sociku
Len pozor ! Beztrakove Mile nie sú 100% bavlna - tatrasvit Lenka sú - moja malá napr nemá žiadne kožné problémy, ale akonáhle príde pancuchova sezóna, ma z pančúch ekzém …takze kvôli tomu kupujem tatrasvit Lenka.
A taktiež Kožná mi ich radila - že z tych ekzém nebude mat a veru sa nemýlila…
@leuska15leuska15 ja sa bavííím na tých “starodávnych” pančuchách… 😂😂😂 Ja ich zvyknem špecifikovať ako “menšestrové”. Nosila som ich ako dieťa. Počas chôdze sa trochu zošuchovali a tie šľapky potom tak plápolali pred chodidlami. 😄 Ja som vlastne už tiež starodávna. Minule ma syn namiesto k alergologičke omylom posielal k archeologičke… 😂😂 Ale tie pančuchy boli v detstve najlepšie na svete. 🧡
@leuska15leuska15 tatrasvit také vyrába. Akú veľkosť potrebuješ manželovi krstná má.predajnu slovensky a predáva také . Ak by si chcela prešla by som za ňou a opýtala sa. Alebo ak si z okolia Ilavy tak na námestí nájdeš taký obchod

Skus tatrasvit