icon

Kde kúpiť nohavice na bacuľaté dieťa?

1984ivetka
6. okt 2018

Ahojte synček je taky macko (genetika) ma 1.7m a 2pkg +- nosime na vrch 98/104 to je ok ale zohnat mu rifle ci nohavice je ozaj problem kedze aj 110/116 je cez boky stehna uzka teplaky su ok ale v teplakoch napr.na oslavu nemoze a rada deti paradim tak ak mate tip od kial objednst daco stylove budem vdacna (usit na mieru to nie) vdaka

Kde kúpiť nohavice na bacuľaté dieťa?Kde kúpiť nohavice na bacuľaté dieťa?
janulla1
6. okt 2018

@1984ivetka neviem ci pre také malé deti ma ale bonprix ma nohavice niektoré aj štýl že široké a píšu ženy že sú fajne širšie v páse a stehnách, ale nemám vyskúšané

romiada
6. okt 2018

@1984ivetka skus rakusku stranku. Maju kamenny obchod aj v Hainburgu a Kitsee. Da sa to objednat a vyzdvihnut na pobocke u nich. https://www.ernstings-family.de/jungen-kleinkin...

emily76
6. okt 2018

V bonprixe maju aj detske xl, xxl...inak ked sa "prehrabes" bazarom na koni, urcite kupis...ja to tak riesim tiez, lebo decka su baculate...ale zvycajne lindex, zara, ca....rifle s gumickou v pase idealne...

romiada
6. okt 2018

@emily76 mne sa v Zare zdalo vsetko skinny, priúzke. Dcere tam nikdy ziadne gate poriadne nesadli resp.tlacili ju tie tesne strihy a to je pritom akurat. C&A malo povacsine tie sirsie gate na gumicku v pase...taky štyl cargo...kapsace

emily76
6. okt 2018

@romiada asi zalezi od stastia...dcere som kupovala aj v hm a v lindexe, take s gumickou na pase aj dolu...

romiada
6. okt 2018

@emily76 ano aj v HMku sa niekedy daju tie s gumickou zohnat

denisa098
6. okt 2018

@1984ivetka baby tu aj podaktore šijú, tak mu daj dvoje ušiť namieru a máš.

amora88
7. okt 2018

Aj ja mám dcérku podobnej postavy. Riešime to väčšími veľkosťami a potom jej gaťe podohnem. Vrch nosí bežne 110/116 a spodok 122/128. Pár kúskov máme z C&A.

luba_buba
7. okt 2018

Aj moja je bacula. Pár širších rirfliciek sa mi podarilo kupit v kik a potom ma riflicky na traky, z lidlu a nextu. Vyzerá v tom chutne a myslim, ze je to aj štýlové 🙂 tepláky su super záhradníčky.

janulka2811
7. okt 2018

Viac pohybu,bicykel kolobezka,plavanie a zmena stravy,miesto sladkosti kazdy den ovocie a ponuknut mu ho formou nech skusi ako chuti ...
Kazdy pediater ked vidi dieta s mini nadvahou upozornuje ako to zmenit,v skole bude mat problemy na TV skuste futbal s muzom atd,pohyb je dobra vec.

1984ivetka
autor
7. okt 2018

@janulka2811 moje dieta je normalne sladke v miere aj. Dost ma pohyb ale je kojeny na poziadanie a ma tilo ako pisem genetika po otcovy skoro 2metre 160kg

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
dana90
7. okt 2018

Autorka chcela len poradit kde kupi synovi oblecenie a vy sa hned do nej obuvate nech upravi stravu atd.ano genetika bohuzial funguje a presne viem o com je....mam dceru skoro 9rocnu a bohuzial aj ona ma genetiku po tatkovi,ma 45kg vysku cca 135cm....dali sme urobit vsetky vysetrenia cukor,stitna zlaza,hormony atd.a vsetko je ok...dokonca sportuje na profi urovni cize aj stravu ma k tomu upravenu....a aj tak je baculka a ako pise autorka aj moj muz ma skoro 2m a 150kg(zdravotne je ok)...tak sa tu neobuvajte do nej nech upravi stravu atd....radsej jej poradte kde kupi oblecenie....mi najradsej v pepco,lidl alebo tu na konovi....

janulka2811
8. okt 2018

@1984ivetka ok,vyjadrila som svoj nazor.
No moji rodicia au tiez pri teli no nikdy ani ako dieta som ani s bratom taka nebola aby sa mi zahybu robili.No kazdeho vec,cim bude starsi tym vacsie laufy a v skole budu problemy.

janulka2811
8. okt 2018

@lanvinka suhlasim s tebou,tiez sa v tomto vyznam trosku a poviem ti genetika nehraje ziadnu rolu v takomto pripade.No ved ich zivot ak sa im to paci,ked im druhy hovoria urcite,ze cely otec a oni si myslia ze je to v poriadku ... no cim starsi tym horsi.

dismonika
9. okt 2018

Ahoj, širšie gate kúpiš v NEXTE, LINDEXE, LIDL - no nie vždy. Aj moja prvorodená je bacuľa. Druhá je špilka. Syn je niečo medzi nimi. ;) Máme jedny perfektné nohavice, dostali sme ich od krstnej... takto vyzerajú... značka DENIM CO. Neviem, kde ich kúpila, no sadli jej super... mladšej sú zasa veľmi veľké, stráca sa v nich a ani synovi nesedia - iba prvorodenej sedeli.