icon

Kde kupujete kvalitné oblečenie?

ellieellie
29. aug 2019

Žienky, dajte tip, kde kúpiť kvalitné oblečenie (dámske) online, môžu byť aj zahraničné stránky, ktoré doručujú na Slovensko. Takú lepšiu strednú triedu alebo ako to nazvať.. nie lacné značky typu H&M, ale ani drahé ako Gant, mám predstavu napr. šaty v cene cca 50-80€.

Strana
z4
filili
13. máj 2021

@dzt jasné, že dá 😉 Klikni si na záložky kategórie, tam si vyber čo ťa zaujíma - oblečenie, topánky, doplnky..a tam si potom rozlikni filter. Môžeš si filtrovať podľa značky, ceny, veľkosti, farby, podľa materiálu atď atď je tam veľa možností 😉

c_est_la_vie
13. máj 2021

@dzt da sa v categories vybrat základnú kategoriu a potom cez filter velkosti, značky, ceny atď filtrovať

kallanchoe
Odpoveď bola odstránená
dzt
15. máj 2021

A fungujú tam aj nejaké kupóny/kódy? Lebo som našla jednu vec, ktorú súrne potrebujem ale aj po zľave je cena príšerná 😢🙈

c_est_la_vie
15. máj 2021

@dzt no po registrácii máš 10 e zlavu na prvý nákup ale len prvé dva dni tuším. Potom podľa referalov, za prvých dvoch odporucenych mas zlavu 30 eur plus po vstriebornom členstve 10% zlava za každého odporuceneho ( ale strieborné musíš získať nákupmi alebo pozvankou od platinoveho člena).
Ale kľudne sa zaregistruj opäť cez iný mail a môžeš mať zas 10 e zlavu. Plus ja som platinovy člen, tak pozvánkou odo mňa máš hneď strieborné členstvo a môžeš začať zbierať aj ty zľavy za odporucenych znamych- inak by to bolo až po nejakých nákupoch myslím.
Tak kľudne sa zaregistruj, mala by si mať nejaké výhody potom.
invite.bestsecret.com/VDW-UAU-LKH

dzt
15. máj 2021

@c_est_la_vie zaregistrovala som sa a zľavu nemám 🤔

dzt
15. máj 2021

@c_est_la_vie skúsila som sa zaregistrovať cez tvoj. Dakujem 😘

Strana
z4