icon

Kde ľahko získam titul bakalár alebo Bba?

casper77
8. dec 2016

Zdravim. Pracujem ako financny manazer a nemam vysoku skolu - potrebujem vsak co najjednoduchsou cestou ziskat titul Bc alebo BBA. Nemyslim len kupit si titul. Myslim skor kde sa da lahsou cestou ziskat bez chodenia kazdy vikend na cely den niekam a studovania knih po veceroch. Mam manazersku prax 3 roky a chapem ze to rozculi niektorych tu ale skratka aby som sa dostal vyssie vo svojej praci potrebujem aspon Bc. Pocul som ze su rozne mickey mouse skoly ktore proste ked budes platit a chodit tam tak ta to nechaju dokoncit - presne o toto mam zaujem. Poradite mi skolu kde sa to da?

Strana
z4
dara42
10. dec 2016

@casper77 vela stastia .
Naozaj este potom ten ruzomerok je o prachoch vraj

momoqui
Autor odpoveď zmazal
dara42
10. dec 2016

@momoqui presne, my mame v AJ a tie uz uznavaju podla skol (ich mena)

lubkavargova1
10. dec 2016

@momoqui nahodou je podla mna len dobre, ze sa to tu povie narovinu ako sa studuje na nasich "rychlospravenych" skolach. Kazdy to ve, ale boji sa to povedat, ze ako to chodi na Alzbete, alebo v Secovciach tiez titul na cakanie...

dara42
10. dec 2016

ja som to nevedela. Asi som naivna , ale ja som myslela predtym ze iba prachaci sim kupia a zname osobnosti. desi ma to ale co narobime??

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ebi88
10. dec 2016

@dara42 pokial je tvoja kolegyna, ako sama pises,( lebo ty si schopna napisat ze si nic take nepisala) z katolickej univerzity, ktoru tu osocujes, tak potom si to asi so svojou skvelou skolou nedotiahla daleko, ked ste kolegyne :P spamataj sa dievca, tvoja fyzika a vykriky do tmy nikoho nezaujimaju. z teba zjavny komplex hovori, asi si na to prisla v praktickom zivote uz aj sama ze akcia- reakcia nepriniesla ocakavny uspech. a co sa tyka urazok a provokacii, ak tu niekto provokuje tak ty, absolventov kat. univerzity, a vlastne absolventov vetskych inych odborov a skol ako tvojej...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
efka_k
10. dec 2016

@miriam11 absolútne súhlasím.
Toto je téma, ktorá musí uraziť každého kto VŠ má. Škola má absolventovi v prvom rade poskytnúť vzdelanie a titul je len akýmsi dôkazom alebo bodkou za štúdiom.
Ak si finančný poradca a chceš rásť vo svojom obore, tak buď frajer a choď na ekonomickú nech si ten posun naozaj zasluzis!

miriam11
Odpoveď bola odstránená
guinevre
10. dec 2016

@miriam11 Ked ti bolo tak tazko na Sv. Alzbete, mozes byt rada, ze si nestudovala, na beznej statnej fakulte. Ja chapem, ze si sa urazila, lebo prave tam si vystudovala, ale to naozaj si doteraz nevedela, ze kazdy lepsi zamestnavatel nema dobru mienku o tejto VS???

stardust
10. dec 2016

sa tu niektore ohanate, na akych super statnych slovenskych skolach ste studovali a pritom na zapade zase o tych nasich skolach teda dobru mienku nemaju.

Strana
z4