Kde ľahko získam titul bakalár alebo Bba?
Zdravim. Pracujem ako financny manazer a nemam vysoku skolu - potrebujem vsak co najjednoduchsou cestou ziskat titul Bc alebo BBA. Nemyslim len kupit si titul. Myslim skor kde sa da lahsou cestou ziskat bez chodenia kazdy vikend na cely den niekam a studovania knih po veceroch. Mam manazersku prax 3 roky a chapem ze to rozculi niektorych tu ale skratka aby som sa dostal vyssie vo svojej praci potrebujem aspon Bc. Pocul som ze su rozne mickey mouse skoly ktore proste ked budes platit a chodit tam tak ta to nechaju dokoncit - presne o toto mam zaujem. Poradite mi skolu kde sa to da?
@momoqui nahodou je podla mna len dobre, ze sa to tu povie narovinu ako sa studuje na nasich "rychlospravenych" skolach. Kazdy to ve, ale boji sa to povedat, ze ako to chodi na Alzbete, alebo v Secovciach tiez titul na cakanie...
ja som to nevedela. Asi som naivna , ale ja som myslela predtym ze iba prachaci sim kupia a zname osobnosti. desi ma to ale co narobime??
@dara42 pokial je tvoja kolegyna, ako sama pises,( lebo ty si schopna napisat ze si nic take nepisala) z katolickej univerzity, ktoru tu osocujes, tak potom si to asi so svojou skvelou skolou nedotiahla daleko, ked ste kolegyne :P spamataj sa dievca, tvoja fyzika a vykriky do tmy nikoho nezaujimaju. z teba zjavny komplex hovori, asi si na to prisla v praktickom zivote uz aj sama ze akcia- reakcia nepriniesla ocakavny uspech. a co sa tyka urazok a provokacii, ak tu niekto provokuje tak ty, absolventov kat. univerzity, a vlastne absolventov vetskych inych odborov a skol ako tvojej...
@miriam11 absolútne súhlasím.
Toto je téma, ktorá musí uraziť každého kto VŠ má. Škola má absolventovi v prvom rade poskytnúť vzdelanie a titul je len akýmsi dôkazom alebo bodkou za štúdiom.
Ak si finančný poradca a chceš rásť vo svojom obore, tak buď frajer a choď na ekonomickú nech si ten posun naozaj zasluzis!
sa tu niektore ohanate, na akych super statnych slovenskych skolach ste studovali a pritom na zapade zase o tych nasich skolach teda dobru mienku nemaju.

@casper77 vela stastia .
Naozaj este potom ten ruzomerok je o prachoch vraj