Kde nájdem cestovný poriadok v tlačenej forme?
Ahojte, rodičia bývajú v malom meste a keďže nevyužívajú internet, chceli by mať cestovný poriadok v tlačenej forme. Taký ako býva na zastávke nalepeny. Neviete mi poradiť kde by som to našla? Kedysi im to mesto dávalo do schránok.
Vďaka
u nas to mavali na autobusovej stanici, kde sa vybavovali cestovne cipove karty atd.
Pozri na stranku firmy ktora prevadzkuje busy.
SAD ARRIVA a pod.ja som tak našla a vytlačila.
Alebo im napíš nech pošlu.
Ja pozeram spoje na stranke Cestovne poriadky, zadam deň a vytlacim. Prac.dni, vikendy....
@viestta ďakujem, písala som im.
Odpísali, ze si poriadok môžem kúpiť na klientskych centrách, ale keďže sú zatvorené nám použiť aplikácie ako ubian alebo cp, čo pre mojich rodičov nie je možné...
Ved im to vytlač a daj
@cacianka ja by som strašne rada, no netuším odkiaľ.
Napíš mi kde žijú. Teraz som iba na mobile skusim.ak nepojde tak v pondelok na PC.
@cacianka Dakujem pekne, veľmi mi pomôžeš, žijú v Rajeckých Tepliciach.
Kde chcu cestovať ?
Vlaky ?
Busy ?
@cacianka iba autobusy, smer Žilina a Rajec.
Do ziliny ide mrte spojov.a dá to krasne vyhľadať. Este aj z ktorej zastavky si vyberies. Autobuska, rázcestie, poluvsie....
Plus vlaky.
Ak to fakt nevieš ani nikto blizko teba, daj mi adresu do správy.s presnou zastavkou.a ja ti to v pondelok vytlacim a pošlem.
@cacianka ahoj, ďakujem za ochotu ❤️, dnes som niečo riešila na úrade a tam mi to dala pani, oni to majú na nástenke.
Možno sme sa nepochopili úplne, naši chceli v takej forme ako je na zastávke. Sú už v pokročilom veku a ťažko sa im orientuje v niečom na čo nie sú zvyknutí.
ja si tlacim taku verziu ze tomu rozumie hocikto.
Svokrovcom tiez, maju 80.a uuuuplne pohodlne tomu rozumeju.
Zalezi ako to vyzera. Arriva v nasom LV okrese to ma pekné, pri senci SAD otrasne.
Ale uz to maju tak ok