ahoj idem sa dat zajtra ostrihat,neporadite mi nejaky link,kde sa nachadzaju ucesy,inspiracie.dakujem
zuzitka, presne toto som chcela ja
su super učesy ale akosi maloktora kadernička dokaže podla toho ostrihať.
certica ... ked sa mi narodil samko, mala som uplne kratke. no a postupne som si nechavala rast zadne vlasy .... no az teraz mam ten uces taky aky som ho chela mat 😀 /skoro po 2 rokoch 😝 /
inak nechodim kadernicke, od malicka ma striha sestra mojej tety 😀
a obcas si to ostrihnem sama a vtedy som uplne najspokojnejsia - i ked mam kazdy vlas inej dlzky ale prave preto sa mi to paci 😵
... a tieto su pre mna uuuplne najlepsie 😀 😀
no tak to ale nie je tvoj štýl,či hej ? ja mám teraz pankáča a purpurove pruhy v dlhej ofine 😀
no moj styl .... ked som bola "mladsia" nosila som aj dvojfarebne vlasy 😀 a rozne strihy ale teraz mam uz dlho rovnaku farbu aj strih, teda vzadu si nechavam dlhsie a dlhsie, len vrch si striham 🙂
len premyslam ako sa tej ciernej zbavim, ze si asi korienky budem farbit na cerveno.... 😝
no kamoška ta´k robila,že davala na odrast červenu,velmi zaujímavo to vyzeralo.ja mám tiež teraz tiež 1x čiernu a 1,5 cm odrast a už dumem čo s nou. (ináč sorry za riadky vyššie denisocka • 1d • Dnes o 10:39
Ktoré pravidlá porušuje: | Zrušno tak to ale nie je tvoj štýl,či hej ? ja mám teraz pankáča a purpurove pruhy v dlhej ofine ) ja som si ťa zmýlila so zuzitkou z babetka.sk,preto som ti písala že to neni tvoj štýl 😀
denisocka ... v pohode 😀 inak uz sa ma jedna kocka pytala ci chodim aj na babetko.sk, ze tam je tiez zuzitka 🙂
s tou farbou... uz mam kupenu zase ciernu 😎 takze cervena pocka asi tak mesiac 😵
kamoska si dala tiez urobit na svetucesu.com tie ucesy, ze dala tam svoju fotku a vybrala sa si tam asi 20 ucesov, ze ktory sa jej najviac hodi. ale tusim platila za to 200sk 😕
no vidíš, a na tej happyhair len 50sk 😀
hani super stranka 😀 len si vybrat 😖 😀 😀 😀
dievcata poradte ako sa zbavim cervenej dala som si uz dva melire a musela som sa dat ostrihat lebo mi spalilo vlasy totalne 😉
JA som uz ostrihana 🙂
loren ja ked som bola u kadernicky tak povedala ža červena ide zle z vlasov a nikdy viac červenu. ja mam rada bordo a take odtiene 😀
vavka super 😉
no ved ja tapa som sa dala zlakat a teraz pykam 🙂
baby čo poviete chcela by som trvalu ale nie moc kučerave ale tak jemne. mate niekto take čosi, ako sa treba o vlasy starať, a hlavne o kolko sa vlasy skratia, 🙂
ja som nabehla ku kadernicke len raz v zivote, ze idem si dat trvalu - ale len velke vlny - presvedcila ma ze to je onicom ta studena trvala, tak mi dala normalny... no vyzerala som jak pudliiik 😕
a preco ide cervena farba zle z vlasov? cervenu som mala a ved ta sa da lahsie prefarbit ako cierna..... ja neviem ako dat dole ciernu. ale davam si len palette trvacny sampon a nicim sa neda prekryt 😠
no ved prave nerada by som vyzerala ako pudlik 😒
neviem prečo ta červena tak drži ale ta mi vždy vydrži najdlhšie na vlasoch 😅
ahojte...ja som mala čierne vlasy,nie šampón,ale farbu...zosvetlovačmi som ju postupne dala dole.bola som síce viecfarebná,ale vyzeralo to zaujímavo.čiernu už nikdy.
nech sa lubi, tu je moja cerstva fotka 😀 .... asi teda zacnem davat cervenu na vyrastene vlasy a potom uvidim....
super.uz som ti pisala ip.paci sa mi to
no co, ziadne nove ucesy? 😎
akurat tuho rozmyšlam že sa dam ostrihat ale kde a ako som nevymyslela ☹ 😠
ja absolutne neviem co so svojimi vlasmi.....som kuceravka ale kazdu kuceru mam inu 😖 cize mi nic neostava len zehlit zehlit zehlit....len uz lutujem svoje vlasy a novy strih neviem vymysliet
niekde tu bol link na rozne ucesy... pozri, mozno nieco zaujimave najdes 🙂
no lenu mna je to o to tazsie ze potrebujem nieco ozaj vhodne na rychlu upravu....a stale ked si najdem nieco co je rychlo upravitelne a dam sa ostrihat tak vyzeram priserne......
Davidko, dlhsie som sem nenakukla prepac. Na tej stranke je presny postup vysvetleny, tusim sa najprv musis zaregistrovat, a potom treba poslat na uvedene cislo, ktore tam bude, sms-ku, za ktoru ti strhnu 48 Sk a uz to bude.
no mne by sa pačilo niečo take ale nemam rovne vlasy a každy den zehlit to nie
www.ucesy.com/displayimage.php?album=2&pos=18
baby,ja som si dala robiť učes cez www.happyhair.sk stoji to nejakych 50sk a 30učesov, som aj tak nakoniec ostrihana.vid male foto v mojom niku,to je cez ich softwer robene 🙂