Kde nájsť audio nahrávky k spevníku Spievatko?
Dobrý deň,
píšem vám ohľadom spevníka - Spievatko, kde je vyše 1000 mládežníckych piesní od Jozefa R. Humora.
Ja mám toto vydanie doma - originál spevník aj s väzbou. Je z roku 2005.
Vrátila som sa ku nemu, a chcela by som vás poprosiť, ak je to možné, o audio nahrávky k piesňam, pretože ich neviem nikde nájsť a stránku mi ukazuje už neplatnú.
Či viete o nejakej stranke kde sú tie nahravky piesní z tohto spevníka..
Ďakujem vám vopred za odpoveď.

@michellemary nie väčsina kedze su viacere od neznamych autorov, takze na yt rozhodne nie..aj som velakrat hladala, a co som z toho mala ked len zo 10 mi ich naslo z 2000..a mrzi ma to lebo na ich stranke písalo ze su aj audio nahravky, no len je to starsi rocnik a logicky sa to "stratilo"..
http://www.mladeznickyspevnik.sk/ toto je asi tiez ten saleziansky, pri niektorych su i nahravky.. nic lepsie k piesnam zo spievatka asi nenajdes
@tatianma tak skús zatiaľ ten spevník, čo som ti písala, aj ktosi po mne... všetky tie piesne sú aj v spievatku, alebo väčšina určite. Výhoda oproti spievatku je, že akordy aj slová sú určite dobré + na tej stránke máš aj odkaz na video alebo hlasový súbor. Tiež to máš pekne rozdelené, že v akej časti sv.omse alebo na akú príležitosť je pieseň vhodná
Ahoj Tatiana a ostatné žienky. Nenájde sa tu niekto, kto by mi ten spevník predal? Ja by som chcela 4ks kúpit.. No vsade pisu, ze je vypredany, uz sa nerobila dotlac asi... mám 1 ks a je fakt skvelý... Dakujem za vsetky reakcie. Lucka
@rybkalucka ja ho mám, len problem je v tom ze nemam ku nemu audio, takze tie piesne nemozem zahrat na gitare lebo nechytim melodiu.. ty mas nejake hudobne odkazy ku tomu?
Ahoj. Nie nemam nic k tomu. Ale vsak ty nepotrebujes melodie... Mas tam akordy... Staci ked budes hrat tie akordy a k tomu uz len spievat. A nepredala by si mi ten spevnik, ak ho teda nevyuzivas? Alebo je tu niekto iny, kto by mi ten spevnik predal? DAkujem vopred. 🙂
@rybkalucka 😀 jasné že sa nedá spievať podľa akordov, ak nevieš melódiu...veď tam môže byť hocijaký ton v rámci danej stupnice
@magimi Jasne, ja som predpokladala, ze vies melodiu... Jasne, musis vediet spievat... akordy len podporuju co spievas... Hmmm... asi tu nezozeniem ten spevnik, vsak? Mate radu kde by som ho mohla kupit?
@rybkalucka a nechceš ten čo sme písali vyššie? Hoci tam je menej piesní, ale všetky sú dokonale spracované.
V spievatku je veľa lokálnych piesní, čo sa spieva možno len v nejakej jednej farnosti, spoločenstve...veď akože môžu byť niektoré super a krásne, ale nedopracujes sa k nim v živote.
Okrem toho v spievatku je strašne veľa chýb
este tu som nieco nasla, ale su to len akordy bez odkazu na melodiu. fajn moznost transpozicie je tam
https://hudba.zoznam.sk/akordy/krestanske-piesn...

Na Youtube je väčšina týchto piesní.