Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@monika_123 ani ja take nepouzivam, pomaham si ako sa da, nepeciem tak vela, takze sa to da. Keby som ale piekla "a´la alionuska" tak by som si take pomocky kupila 🙂
@broucek2 Ja som davala citronovu aromu a chvalili mi, ze ake to je dobre 🙂
@mizulienka já taky dávám citronku, ale aroma ne. Mně to celkem chutná, do čokoládového jsem dala místo vody rum a to byla mňamka. Takové jako by punčové.
@jakelina do MMF davam 2 lyzice citronky a 1malu lyzicku cit. aromy...vidis, to je dobry napad do tej cokoladovej..ja som sa ta uz minule chcela spytat, aku si ty mala tu cokohmotu...ako sa ti s nou robilo? nedrobilo sa ti to potom? ja ked som to urobila, tak t vyzeralo super, elasticke, ale na druhy den, uplne sa mi to drobilo, tortu by som s tym vobec nepotiahla, pouzivala som to iba na tie gulicky na krtka.
@mizulienka tak to můžu taky zkusit. Čokohmotu z mm mám taky nachystanou a připadá mi dokonce lepší než obyč. Nějak líp se s ní pracuje
Ahojte,
otvorili nam v KE taky maly obchodik s cukrarskymi pomôckami,tak ak je tu niekto z okolia môzete prist nakupovat 😉 .Co som si vsimla, tak su tam farby-gelove,praskove,lesky,zehlicky,vykrajovace -napr. 3ks gerber stoja 12,20 na nete 14,0,rôzne perlicky, patchwork,silikonove vakraj. a pod.Ceny sa mi zdaju lepsie ako na nete.Tak ak by ste nieco potrebovali, môzem Vam to kupit a poslat za normalne postovne 😉
@mizulienka nedrobilo se mi to, ale musela jsem to dost dlouho propracovávat s namazanýma rukama.
@petusko su nadherne 🙂
@mizulienka dakujem, snad to aj na torte nejako naaranzujem 😅 mam aj listy a stnku chcem urobit.
@jakelina pre chlapa k 50 . neviem ci nejaky kremovy, alebo melirovany biely s kremovou 😒
dievcence znova vas prosim o radu 😉 mam zakazku na gastanovu tortu ale nie potahovanu ale oblepenu trubickami, obviazem to stuhou, len som chcela este nejaku drobnost urobit z marcipanu, co myslite, ze by sa dalo...myslela som, ze bud orchideu, alebo crievicku, alebo mate este nejaky napad? 🙂 ona je velka milovnicka folkloru, ale take male folkloristicke ma nic nenapada 😒
@maca77 nádherné dorty!!! jsi moc šikovná a moc se zlepšuješ
@alionuska nádhera, obdivuju i na FB, stále nechápu, že se ti chce vyrábět tolik MMF, mě se např. lépe pracuje se smartflexem, i nám více chutná, ale zase ta cena...
@broucek2 každé bonbony mají trochu jinou chuť, mě připadají nejlepší ty rubino, nebo šmoulové na chuť, ale já přidávám taky citronku, chutná to líp, než mandlové aroma...

@jakelina asi to zkusím, vadí mi ta chemická příchuť a dávala jsem mandlové aroma.