Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lukika je to presne ta foto co ti potom dala link dalej yamahafazer
@yamahafazer inak prave som skusala tu krajku otlacit na cokohmotu a vyzera to uplne super! tak sa tu nad tym vytesujem ze isto skusim niekedy na boky
@yamahafazer - nie to kvyty na drôtikoch nerobíme. Iba ruže a vykrajované.
Radšej byť v boxe zavretá a prplať sa, ako robiť niečo, čo nepoznám.
@jakelina - nádherná tortička @yamahafazer - nádherné
uff dievcata, dorobila som tu kokosovo-tvarohovu tortu, a to je dobreeeeeeeeeeee!!! 😀 😀 😀 vrelo odporucam! svieze, lahucke... no fakt super.
baby ,ale to neni moja torticka to robila @dm1 taku krasnu 😵 ja som len pridala foto tej krajky co ma na torte ,ze taku krajku by som si chcela kupit nan tu formicku a ci niekdo nechete na polovicu sa dat lebo ta krajka je dvakrat tak kludne by som polku predala ak si ju objednam ak by mal niekto zaujem
@dm1 mne to ukazuje tak idem pozriet co tam ma
@dm1 ked pozeram tie ceny tak je to tak isto ako v obchodoch asi ako co,ale hmotu ma tak isto drahu a tie rozne silikonove formicky su take pekne ja by som vsetky brala 😀 len tie ceny su strasne 😠
hod foto tej torty cokoladovej stou krajkou urcite je krasna
@yamahafazer no co som len zbezne pozerala tak ma hlavne furu formiciek co inde niesu + babatko som si vsimla ze ma len za 10,5. A tu cokotortu to som nerobila teraz len som skusala ked som ruze robila na piatkovu tortu z cokohmoty ze ci to pojde terza chcu inu tortu tak im to tam asi nenanutim. Skoda 😀
a ruža vyzerá sťa šalátik 😀 nemala kedy vyschnúť, tak sa jej takto lupienky zošuľkali smerom dolu... 😀

@vladka1 nebola veru mala som to RDI pre tento pripad. ale co by urobila teraz v lete neviem veru