Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dievčatá,nepatrim medzi vas šikovné, ale mam otázku, marcipánová plastelína - to je jedlé? Je to ako ten marcipán,čo sa da rozvalkať na tortu?
Dakujem 🙂
@dm1 mne nešlo do hlavy ako sa ti podarilo zafarbiť to mmf tak na červeno ja som si minula koľko gelovky a potom sa mi to začalo drobiť teraz už viem že to treba zmiešať s inou hmotou tá zeelandia super určite chcem skúsiť tú hmotu a to si tam môže íst kúpiť každý otáznik
@mrka2 krásna tortička to si farbila asi s práškovou oranžovou že otáznik
@vlada111 ty že si amatér ved ty robíš prekrásne torty ja som robila zatial štyri torty a jedna bola z mliečneho domáceho marcošu a ostatné mmf tak chcem aj ja skúsiť už nejakú tú hmotu
@lusil2005 ahoj prosim ta boli tie cukriky?vcera som ta tu nevidela 🙂 a pozeram ze mas termin v auguste ja mam tiez doma augustovciatko 🙂
@ivanulienka81 moc pěkná na poprvé, použila jsi mmf?
@monaberuska1 krém - 1 šlehačka ušlehat se ztužovačem, přimíchat 2 jogurty Hollandia (např. jahodové), 1-3 vanilkové cukry podle chuti a 1 želatinový ztužovač za studena dr. Oetker připravený podle návodu. Dort si pak ptři vrch a boky jen máslem s cukrem, ten jogurtový krém by ti jinak topil potah. Hodí se k tomu obyčejný piškot neo mramorový korpus, jesti nechceš, tak tam nemusíš dávat kakao, potřeš marmeládou, dáš krém, ovoce...
@lukika
@mizulienka dakujem, je to praskova bronzova. vcera mi prisla,tak som musela vyskusat 😀 a rano som zistila,ze je dnes Cyrila a nie Patricie. 😝 no nevadi,aspon prejdu chute 😀
Jaaj, baby, vsetky torty ktore som mala objendane cez prazdniny mi nevysli, bo vzdy v tom case som na dovolenke. Tak to vyzera ze cele leto nebudem mat co piect ☹ akurat mojmu dorbcovi na 4te narodky v auguste.jaaaaj to mi bude smutno ze nic nepeciem 😒
@mia114 ja sa zase celkom tesim na jeden tyzden bez pecenia 😅 Lebo mam na kazdy vikend minimalne jednu a tym padom si nic neplanujem. Ale vyzera to tak, ze uz len tuto sobotu peciem a potom dva tyzdne nic, tak sa tesim, urcite pojdeme na nejaky vylet 🙂
Inak ja teraz uz vypekam, na zajtra robim zabku 🙂
@reruna no to zní úplně dle mých představ 🙂♥ Strašně moc děkuji, juá už si myslela, že nikdo nenapíše ☹ Mám přepsáno 🙂 Moc děkuji 😵 😵 😵 😵
ozaj baby skusala som v noci tu abecedu Grovy s piestovym mechanizmom a super normalne som ani nemusela sacok pouzit. Treba ale trosku na hrubsie vyvalat hmotu ako pri inych pismenkach
@mizulienka, @reruna nie nie je nicim potreta. len ja tam mam taku jablkovu plnku t.j. podusene jablka a puding. taka typicka detska torta. kebyze robim smotanovu tak urcite co najhustejsiu smotanu a nachat poriadne stuhnut popr. stuzovac ci zelatinu by som tam supla. riskla som to a potah drzi aj na napriek tomu ze hore su piskoty.

@dm1 oki. Ja som sa tešila, že sa zbavím MMF 😀 . Mne ide niekedy totál na nervy, ale som amatér a robím len doma. Smartflex mám len na postavičky a farbenie.