Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka smartflex mám aj ja, je super. Robila som z neho jednu ružu zatiaľ, musím ju sem dať na posúdenie. Tak ja som hodinu robila tú jednu 😀
@mizulienka @katy1979 no musím to vyskúšať, ale stále sa tomu inému tvaru vyhýbam 😉
@katusap první? opravdu? teda ale nádherný, moc se ti povedl 🙂
@katy1979 @monaberuska1 @lamps dakujem, ste zlate 🙂 budem sa snazit byt casom taka sikovna, ako ste vy
ahojte tolko nadhery ste popridavali,uzastne @mizulienka krasa krasa krasa!!!!!!
pridavam moju druhu a este dorobit ozdoby na tretiu...tento vikend je fakt zabijak 😝
holky z ČR...od 18.7. je v Lidlu americký týden.....takže 300g bílé marsmalows za 24.90,-....
babyy isla som robit ten parizsky s bielou cokoladou a nechce sa mi vyšľahať šľahačka, nejako nestačilo tych 40minút v mraziaku.... Poradte nejaku inu rychlu plnku.prosimmmm 😒 ☹
@monika_123 skús tam dať stužovač,či to nepomôže......inak rýchla plnka je trasený krém 😀
@daria daj recept prosim,nech nemusim hladat.dakujem 😵
@yamahafazer tak toto chcem niekedy aj ja skusiť,ešte som slanú nerobila 😅 ,joj,keby som ja takú dostala...ale snívať môžem,že?? 😵 😵
@daria77 teraz citam ze tam ide ten puding bez varenia... ten nemam 😠 nieco ine ta nenapada?? 😅
@monika_123 karamelový?? tvarohový??
@monika_123 mne sa tiež raz stalo, že mi to nešlo dobre vyšľahať - nebola úplne riedka, ale ani dosť tuhá na plnenie torty, tak som si vyšľahala maslo a krém som pomaly zašľahala do neho 🙂
@yamahafazer nadherne obe!
@zuzana124 nadherna,baby vy ste take sikovne!
baby kolko mam dat masla, ked robim krem z 2 zl.klasov a 0,5l mlieka?dakujem
@daria77 tretia je na promocie pre sestrenicu,uz je skoro hotova len okraje 🙂 ide zajtra na oslavu,taka mini,,,teraz som domodelovala sovu 🙂
@monika_123 ja skoro vzdy davam 1,5 az dve masla aby bola plnka husta,netiekla...skus slahat jedno a ked sa bude zdat riedke pridaj este
@katulkaaaaaa tak na tú sovu som fakt zvedavá 😀 ,nezabudni potom pridať foto 🙂

bože kočky chvílu som tu nebola a tolko totičiek pribudlo krásnych a moc dakujem za všetky lajky 🙂