Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 POdle čeho děláš růže? Máš je moc hezké..🙂 A nápis se mi líbí..🙂
@zdenallicka ďakujem, robím ich podla tohto teda snažím sa http://www.tortyamedovniky.estranky.sk/clanky/f...
nápis som prerobila, teraz sa mi to páči viac 🙂
@dadka212 Díky..🙂
ja idem v pondelok objednavat nejake farby a hmotu len teraz neviem z akeho e-shoppu kedze ich tak vela a cenovo netusim ktore sa oplatia.potrebujem ciernu siva sa spravi ako? Len trolinka ciernej?
babulky poradte ako z vykrajovačiek na pismenka dostať tie pismenka tak aby sa nepoškodili vôbec mi to nejde ☹
@reruna priznam sa ze som vela surfovala a chcela som ten vzor zebra, ale mam to z youtube a teraz neviem ci @anibas ci @dm1 robila jednoposchodovu taku zebru a naramne sa mi to pacilo
Dala som si dnes kupit mascarpone ale zial v Bille nemali 😔 tak rozmysla ze ho idem vyrobit, prosim vas uz ste niektora skusali ten domaci mascarpone?
@jerryjanka daj si foliu pod aj na pismenko a potlac krasne ti vyjde a nezabudni velmi natenko vyvalkat 😉
@ikula2 J8 si koupím dva velké půlkilové Selské jogurty a jednu velkou zakysanou smetanu (400g), smíchám v míse, dám do pleny a zavěsím na dva tři dny do lednice nad misku.. Občas zatočím, aby se syrovátka vyždímala v co největším množství..🙂 A je to.. 🙂 Chutná to jako Lučina, Gervais nebo Mascarpone..🙂
@dadka212 @mizulienka @dm1 - krásne dielka baby =) @ikula2 - krásne @lusil2005 - krásnučká je. nemáte recept? @gabika11 - krásne torty @katy1979 - krásnučká Kitty @daducha . nádhera @katulkaaaaaa - zaujimavá a pekná torta @mizulienka - krásna torta
ahojte baby,
sem-tam si Vas precitam...chodim naberat inspiracie 😀
chcem sa Vas opytat...robite niektora 'spodky' pomocou extrudera? ako sa vam s tym pracuje? Pretoze ja to po 'vykruteni' z extrudera mam take nepekne...nie je to taka ucelena hmota, ale skor mi pride ako by sa to malo potrhat.... 😒 dam detail ako mi to vyslo tentokrat 😒 😠
viete mi poradit co s tym?
co je to extruder?
@jerryjanka ty si ako ja tiez sa s tym trapim aj ked to robim cez sacok bez sacku ja som uz asi debil. co som robila teraz cisla tak som ich vysypala solamylom otlacila, vybrala a nechala uschnut na stole a potom ostrym nozikom vyrezala.

no tak už som srdiečko dokončila...ten nápis sa mi nepáči, prerobím ho, mala som to urobené predom lebo torta mala byť biela s takou fialovou ale nejako sme sa rozhodli potiahnuť čokoládou, lebo tú hmotu nikto u nás neje....