Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@fatima30 popýtaj sa jej mailom či ešte ponuka na predaj,lebo vtedy to stopla lebo že vela ludí chcelo na dobierku a ona to nemieni platiť do predu predajcovi....ja som prvý krát robila s MMf,potom s K2,to bolo lepšie.len teraz ked je teplo sa K2 topí a trhá,tak najdi niekde kde maju WI kilove balenie....http://www.eshop-rychlo.sk/pecieteskamkou/eshop... tu maju za super cenu....
@bzucinka2 @yamahafazer @gabika11 - prekrásne torty
@tica - waw ako skutočná!
@mizulienka ja som tiez dlho po nej poskulovala 😀 ja uz vo formach ani nepeciem, strasne som si zvykla na tie rafiky...
@zdenallicka jj musim nieco vybavit 😀 😀 😀 ten krem robim takyto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28061
@yamahafazer wow krasne torticky!!!!! na tej "vsetko najlepsie" je zboku stencils?
@sofi07 to je dobře, že jsi nakoukla a moooooooooc gratuluju k těhulkování. Když nepečeš, tak to nám tu budeš alespoň radit 😀 😀
Všem chválím dortíky, olajkovala jsem, ale nemám sílu všechny jmenovat. Byli jsme celé dopoledne v Zoo, jsem utahaná jako bych pekla nejmíň šest dortů. 😀 😀 😀
zdravím všechny
opět jsou tu výstavní dorty, krása
já dneska bojuju s dětma, ani jedno nehodlá spát a já jsem zřejmě jediná osoba doma, která by spala, až by brečela
@zdenallicka to je normální tvaroh kostka, ne ve vaničce........jinak recept jsem vyzkoušela a krém je lehký a opravdu chuťově vynikající
@lencza Díky! 🙂 Já mám jako hrudkovitý tvaroh zafixovaný tvaroh ke strouhání, tak se raději ptám, bo bych se mohla hodně divit.. 😀
@zdenallicka no ten bych tam nedávala 😀 😀 😀 😀 já zas u toho receptu s lusil řešila dávkování mléka, se mi 0,6 dcl zdálo poněkud málo 😀 😀 😀
A nakonec je to mléko teda fajn, @lencza ?
@zdenallicka no má tam být 0,6 litru ne dcl 😀 😀 😀 😀
ja som si dnes kupila u cinana super silikonovu podlozku s margaretkami na otlacanie, tak buduci tyzden vyskusam, povodne je asi do vane, ale je taka super, ze som neodolala 🙂
dievcence poradte,trasena s ananasom ako plnka a cokoladova plnka pod potahovku,skombinovatelne,ci len vyplod mojich tehu chuti? 😀 alebo mi poradte nieco necokoladove pod potahovku pliiiiz 😉 dakujem 🙂
@mrka2 wow krasne sa ti podarila 🙂

@fatima30 no to nebol bazárik,ona ponukala že má na predaj že jej niekto doniesol....neviem či ešte robí objednávku...tu je jej mail... lucia59911@hotmail.sk