Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ja tu radit moc nemozem som uplny zaciatcnik a za sebou mam len dve torty..z toho ta druha bola katastrofa 🙄
ozaj baby cim sulate?? kukam po nete ze sviecka obalena v potravinarskej folii?? vidim dobre?
lebo kupovat nejaky plastovy sulok za niekolko evri...sa mi zda moc
a este sa chcem spytat podsypavate solamilom alebo cukrom?
@jakelina chcela som sa spytat, ty si minule kupovala take tie ornamenty, uz si s tym robila? ako sa ti s tym pracovalo? 🙂
@dm1 nadherne su. to mas pravdu tie nocne su sila zvyku ja uz aj ked nemam robotu tak strasim hore do hlbokej noci ci si lahnem a aj tak nespim.
mala by som ist konecne vymodelovat toho shreka nech mam co posadit na tu tortu.
a asi sa idem skusit potrapit s pismenkami ak to nepojde tak to vykrojim len s tymi kovovymi vykrajovackami na pismena.
prcham spat dobruuu
@dm1 krasne 🙂
@katulkaaaaaa ides objednavat tie knihy? co kto bude? ja chcem tiez a hlasim ze aj @anibas chce jednu. A @bzucinka2 este neviem na isto
@anibas ty mas krasne torty, ta so slonikom je neskutocne mila, nadhera 🙂

@fatima30 ja budem asi stetcom..a oci sa robia tak ze sa spravi dierka do nej sa pichne gulicka a potom sa ako keby dotknes ciernou farbou ...aspom taky postup som videla 😅