Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babyyyy, ja som dala do cesta obyčajnú hl.múku... teda aspoň si myslím, že je to obyčajná, nie tá extra, to mm kúpil v Lidli, je tam napísané iba že je hladká typ 530. Myslíte, že to bude problém? Sakra, zajtra asi ráno zbehnem do obchodu a upečiem nový korpus ☹
Já jsem prolezla asi tři obchody a taky nic, měli jenom vykrajovátka na stromeček 😀
Prosim vas viete mi poradit kde zozeniem za dobru cenu formu na krajkove motyle? @mizulienka asi aj ty si ju chcela uz ju mas?. Neviem aku velkost tie 5 cm sa mi to zda strasne male.
@ikula2 myslis tu silikonovu formu na krajkove motyle?
@mizulienka ano ano tu myslim len som nasla na jednej formicke 3 motylov a su malinke, alebo kupit jedneho vacsieho, neviem co je krajsie a hlavne ako sa stym robi, chcem to robit so smartflexom, dufam ze sa to da
@ikula2 dobre sa mi s tym robi, uz som robila aj s SMV aj s MMF aj WI a super, ja mam 3 motyle v jednej formicke v 3 velkostiach, od najmensieho po najvacsieho.
@mizulienka prosim ta a kupovala si tu http://www.cukrarskepomocky.sk/produkty-eshop/c... cislo 514? Nie su velmi malinke lebo je tam rozmer 4,5 cm
baby prosim o radu mam objednavku na tortu pre ženu ktorá ma rada kvety dajte niejake typy .... som rozmyšľala nad kyticou kvetov alebo kvetinačom a kvetmi alebo neivem čo poraďte ak vas niečo napadne
@ikula2 ten najmensi je taky malicky, ale najviac vyuzivam tu strednu velkost a aj velky sa da....su v pohode, podla mna maly urcite nie su 🙂
@tica kosik plny kvetov 🙂

baby neštvite ma, tak ja začínam behať do vietnamcoch, čo majú handry. Hádam niečo vyňúram a dám vám vedieť 😉