Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@eliska22 postup nemám. Já si udělám asi dvacet okvětních lístků, začnu je lepit od spodu na malinké kolečko, až jich mám většinu nalepených, tak udělám kuličku a na ni nalepím ještě pět lístků a celé to vlepím do té pivoňky doprostřed. Snad jsi mě pochopila jak to myslím. Suším podložené mikrotenovým sáčkem. Udělala jsem ji po osmé hodině a teď už krásně drží i sama.
baby poradte prosim...miesali ste uz MMF a SMV? potrebujem hned potahovat a MMF sa mi nejak nepozdava a nechcem riskovat. dik
@mizulienka jo já míchám, i na tady té je míchané MMF a RDI. Určitě to nic neudělá neboj.
Jaaj, este zahjtra ma caka torta pre drobca, som zvedava co vykuzlime so sestrou 😅 drobec stale meni, co by chcel, raz thomasa potom rychlik, potom zeleny vlak a tak stale. tak si potom vyber 😀 😀 😀
Ale este ze su tie jedle fixy 😀 😀
práve som dorobila svoju prvú pre cudziu osobu, tak som zvedavá ako im bude chutiť a či sa bude páčiť. Hodím sem foto, manžel mi ju zajtra odfotí 🙂

@dadka212 půjč, já jsem to taky viděla na nějakém dortu a líbilo se mi to. 😉