Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte,moja prvá poťahovaná torta v živote,asistovala aj moja bambuľka 😀 🙂
@mizulienka tá je krásna, taká typická babatkovská 😉
@mizulienka a že nevieš robiť 3D torty.
ahojte kocky..kraaaaaaaaaasne torticky klobuk dolu..je tu niekto z ba a okolia kto pecie taketo toticky aj na objednavku?chcela by som malemu na narodeniny prve 😉
ahojte som tu len na skok pridavam moje diela a dufam že sa tu v priebehu týždňa ukážem na dlhšie že s vami pokecam / inak som prišla na to že mňa najviac bavia 3D torty/
ta krstinova je taky nepodarok strašne sa hambim no nie vždy je nedeľa 😅
@lusil2005 blahoželam ku malému dorbčekovi 😉
lusil, blahopřeji k miminku
přidávám svoje první svatební, kolegyně dnes vdává dceru
@adka_praha 😲 😲 😲 😲 chudatko Kittynka!!! a este jak jej z nohy trci kost...no do... 😀 😀 😀
@adka_praha no tý vado 😅 😀 😀 ale dceři se hrozně líbí 😀
@adka_praha aspon vsetci vidia co bracho neoblubuje... 😉
pridavam moju vcerajsiu rychlovku... prvy mramor a prvy bezlepkovy korpus.. 😉
baby aby ste si nemysleli o mne alebo o brachovi nieco zle, ale ono tomu predchadzalo to, ze vecne odo mna chcu, aby som kitty spravila tortu a bracho mal z toho strasnu srandu, ze tak nech spravim death kitty... a kedze zije v prahe a dnes dosiel na par dni ku nam, tak ma nic lepsie nenapadlo... 😅 no kazdopadne ocenil vypracovanie... 😅 😀
@adka_praha 😀 😀 😀 😀 dobrééééééé 😀 😀 😀 😀
@lenocka23 - parádna
@adka_praha 😀 😀
@ellise - krásnučká
@tica - prekrásne torty. Ten kvet úžasný!
@nelicefo - veľmi krásna
@janulkamartinko - dokonalá torta =)
@peroli - krásne torty
@mrka2 keby len z nohy, teraz som si všimla aj hlavu 😀 😀 😀 😀 😀 už tu bol aj mm kukať 😀
@adka_praha
@adka_praha
@mizulienka - nádherné torty
@martinex - prekrásne
@katulkaaaaaa to je zlaté
@daducha - krásnučké
@adka_praha 😀 😀 😀 suprováááá 😀
@lussy23 ďakujem 😉
@eliska22 @jakelina @peroli @katulkaaaaaa - nádherné dielka
Ahojte,dlho som tu nebola 😒 ..pribudlo toľko krásnych tortičiek,fakt nádhera,nebudem všetky menovať.....všetky vaše výtvory sú krásne 🙂 .....
Mně dnes nešel vůbec celý den koník. Tak už večer nedočítám a jenom jsem olajkovala dorty. Samá krása a nové pekařinky tu máme. Tak to je fajn. 😉
Mne to tu pre zmenu blbne už týždeň,niečo s grafikou na PC,ale čo 😒 ...takže nemám asi ani šancu všetko dočítať,toľko ste toho napísali 🙂 🙂 ,teda šanca by bola,len môj malý výmyselník mi to zase nedovolí 🤐 😀

Ahojte
Tak aj ja pridam moje tohtotyzdnove ale nejak sa min vobec nedarilo 😠 tak ziadna slava,ale Vaše su prekrasne 😀