Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@broucek2 super, tak skúsime skočiť do Rakúska alebo poviem svokrovi, keď tam pôjde skôr ako my nech prinesie. No, malý je ešte stále dojčený (kojený) a kvôli mojim alergiám bude ešte dosť dlho, nech má lepší základ ako ja. 😉 Vďaka za info. Hádam sa mi podarí niečo slušné stvoriť. Veď sa potom "pochválim". 😀
@swiss určitě se povede. Malá měla taky ekzém v cca 3-5 měsících, takže jsem byla taky opatrná, takže všech alergenů dostávala minimálně, jenže občas to bez nich nejde. My stále kojíme a ještě asi chvíli budeme. Teď už jí vše, jen ne kořeněné a moc solené, takže už je to jednodušší
@katulkaaaaaa dakujem s pomocou manzela a suprovych deticiek 🙂 a ked nie tak aspon noc je dlha.....
ta svadobna - wow - akože klobuk dole
@anibas
Cukráročky, objavila som toto, možno sa to niektorej z Vás zíde: http://www.eshop-rychlo.sk/pecieteskamkou/eshop... 😅
v lidli ked bol americky tyžden stali 0,99 eura

@katy1979 vďaka. vyskúšam. Zo želé cukríkov som zvykla robiť kvetinky, lístočky a tak na torty s čokoládovou polevou. Som nevedela, že sa to dá použiť aj na ten horný poťah. Fajn nápad. 😉