Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dievčence neviete mi poradiť, ako upiecť korpus na plechu aby mal približne rovnakú hrúbku? Lebo potrebujem vykrojiť potom z toho číslo 2 a mne to nejde tak do rovna upiecť ☹ v strede to mám hrubé a po krajoch tenké 😖
Prosim vas dievcata ako sa sprava bielkova poleva na potahovke? Netopi sa to pri vysokej teplote, lebo ju chcem dat na tu svadobnu a mam trosku obavy. Inac robila som z bielkov tie motyliky a teda z 10tich bude asi len jeden cely ☹ vsetky sa mi pukli a rozdrobili, neviete v com je chyba?
@dm1 dakujem tak dnes idem urobit aspon 30 nech mam nejakych 5 kusov dobrych 😝 , uz som to aj tak na necisto skusala, len som myslela ze co ak sa zacne pustat potahovka, zrovna tento tyzden je teplo a neviem si predstavit ze budu mat vonku na stole torty v tomto teple 😝 , tak preto zvazuje co bude lepsie ci modelovat alebo to bielko
kočky mala som telefonát, baba mi povedala, že dostala kontakt na mňa, lebo jedla tortu odo mňa a vživote nejedla lepšiu, že ich nelúbi ale toto bola bomba 😵 tak ma velmi potešila a že chce tortu pre chlapca na 11 narodeniny ale nevie čo, nech vymyslím...na šport moc nie je, no tak teraz sa mi parí z kečky....
@katy1979 no že tak autíčka môže, ale aké čo...no skúsim jej potom cinknúť a dať jej pár tipov nech si vyberie, ja ho nepoznám a nechcem urobiť blbosť...som tiež rozmýšlala nad mobilom, notebookom, šiltovkou, 3D autom, alebo klalsická okrúhla a tam znak ferrari alebo čo ja viem....netuším čo má taký 11 ročný chlapec rád...ja mám len 4 ročného 😅
@jakelina robila som mramorový korpus ale len biely, tvarohovo-pudingovú plnku a ovocie čučoriedky, jahody, maliny, černice 🙂
ahojte kočky, mám objednávku na tortu pre 8-ročného chlapca, ktorý má rád vojakov, neviete mi prosím poradiť nejakú tortičku s vojenskou tematikou?
ahojte, poradite mi prosim dobru bielu cokoladu? mala som teraz znacku Carla a veru absolutne neodporucam 😒 cena dobra ale kvalita otras. Predtym som pouzivala Callebaut - kvalita super ale cena 30eur za 2,5kg trosku vysoka.
pripadne mate skusenosti s coko polevou zo sikovnej mamy? naozaj je podobna cokolade? ako rychlo vybavuju objednavky? dakujeeeeeeem 🙂

ahojte,
bola som už číňanov a skoro nič nemali, len pár vykrajovačiek a gumené obrusy, mali malé len jeden druh vid foto, keby niekto chcel zbehnem kúpiť stáli 95centov a ešte mali asi 10 druhov na celý stôl tiež čipkované gumené....len tie stáli 4,50 či tak nejako tak to som nekúpila....