Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina ďakujem, úplne dokonalá nie je, ale chalanov snáď poteší 😅 . Zajtra sme mali ísť s ňou gratulovať kamoškiným synátorom, ale ochoreli ☹ a keďže si nechceme nachytať bacily, tak si po ňu príde len kamarátka sama. Je mi smutno z toho, že ich neuvidím, keď im ju ukáže 😒 . Malý Dominik fičí na Bobovi a Bobkovi, rada by som videla jeho reakciu na nich na torte. Peťkovi to asi bude jedno keďže má len jeden rok.
pridávam svoju dnes dokončenú 😝 včera večer mi volal známy, že potrebuje tortu na zajtra ráno, tak som makala 🙂 Všetky kvety som robila 1x, takže to nie je ešte ono 😅 snáď sa mu bude páčiť 😝 chcel farebné rôzne kvety so stonkami a lístkami 😝 ešte pod tou ľaliou mám igelit, dúfam, že do rána uschne 😖
kočky nemáte uložené pre inšpiráciu nejakú tortu auto najlepšie kabriolet ?
a keby bol aj nejaký postup bola by som najšťastnejšia 😎

ahojte,baby nemáte náhodiu nejaké inšpirácie na tortičku na krst,ale nie s tým bábetkom zo silikonovej formy...nejaké modelované,alebo netradične bez neho 😀