Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babuľky chcem sa vás ešte opýtať či používate aj nejaké vykrajovačky a iné pomôcky...poradte mi prosím čo je dobré mať doma
@vlada111 krásne sa ti podarila torta ako naozastná tá paleta a tie farby no super tak ty už takto si začala vypekať otáznik super si šikulka zajtra by som chcela ísť do toho obchodu v Hlohovci viem že si tu dakedy písala že kde to je ale dlho by som to hľadala prosím napíš kde v Hlohovci to nájdem
ahoj holky, dávám odkaz na krásné postavičky http://www.flickr.com/photos/marymadeit/tags/ca...
baby prosim prelozte mi toto, lebo mi to vypisuje na tom flickri a predtym mi to islo v pohode ☹
Dkaujem!
Sorry, we can't find "www.flickr.com". Please check the spelling of the web address.
ahojte kočky, idem prvý krát piecť v ráfiku (doteraz som v klas.forme 😀 ), niekde som čítala, že je lepšie "obaliť" ho alobalom,aby cesto netieklo, len neviem, či mám dať aj pečiaci papier na spodok alebo stačí ten alobal? ďakujem 🙂
Ahoj, tak můj dnešní dort pro mm k narozeninám a pro tchána k svátku, oba hrají basket, má 4 kg. Dala jsem tam teda ty banány, tak snad to bude dobré. Omluvte ten tácek, neměla jsem nic jiného doma a balíme na dovolenou, tkaže je tu docela chaos,až jsem si nadávala, že jsem se dala ještě do pečení....
A dneska už vyšla Dortománie, teda ten úvodník .... nevím sice podstatu toho sporu s tou internetovou dortomanií, ale ten jim tam teda dává 😲

ďakujem vám všetkým za pači sa mi to...od vás ma to nesmierne teší, a ked tu vidím vaše nádherné torty som unesená asi si sem budem chodiť často pre radu...len čo sa presťahujem do novej kuchyne tak začnem poriadne vypekať, nech ma o rok torta od cukrárky už netronfne 😉