Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte, prosim neviete mi poradit niekoho kto pecie torticky pre celiatikov, aj ked my k tomu potrebujeme vynechat aj vajcia, kravske mlieko...prosiiiiiiim kazda info pomoze ja si na to vobec zatial netrufam... cele vychodne slovensko 🙂 dakujeeeeem 🙂
@patri22 krasne torticky, ale vobec nie je nejaky zly ten potah, pekna praca ta zabka je podarena
@lyenka su tu dievcata co robia take torty, pozri si aj vizitky odlial su, skor najdes
@lamps dakujem 😀 , ano ta poleva co je na perniky a iba obrys som si nakreslila a dala pod papier na pecenie urobila asi 5ks na dlzku a dala do krabicky z toho papiera na pecenie, aby sa ohli a rano uz boli tvrde, no ale ako som pisala to kazdy druhy sa zlomil netreba s nimi manipulovat, ja som bola velmi zvedava ci sa vydaria tak som ich pozerala a pozerala a aj tym sa nicili, netreba s tym papierom vobec hybat.
@ikula2 nadherna!!!! mozem sa spytat aky rozmer mala a kolko vazila?mna caka svadobna torta za dva tyzdne podobna nech mam odhad kolko cca vazi,dakujem 😉
@katy1979 pozri na týchto stránkach http://www.flickr.com/search/?q=spider+cake

@adrikat - krásna torta, bez chybičky
@pipka - nádherná tortička. Bezchybná
@mrka2 - prekrásna torta a ten kvet je dokonalý
@ikula2 . krásna tortička