Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@gumkacka1 http://www.tortyodmamy.sk/content/orchidea-pomo...
musia vytrvdnúť aspoň 2-3 dni, až tak farbiť prachom a spájať spolu
ahojte,moja druha torta v zivote a prva zdobena..mala byt potahovana,ale nezvladla som to,mala som kupeny marcipan na potahovanie a strasne sa to lepilo,vobec to neslo vyvalkat,trhalo sa to,no musim trenovat. bala som sa,ze pokazim celu tortu. a chcela som to nafarbit na bledofialovu,aj to asi musi potrenovat 😀 ale bola robena z lasky pre nasu hviezdicku a chutila vsetkym 😝 😉
ahojte dievcata, chcem sa spytat, pani by chcela na zakazku tortu k vyrociu svadby a mozno ze aj nieco romanticke, ze makulienku s motylom emanuelom, co myslite, co by som mohla dat ako ich deti...motyle, lucne maky?
@dm1 ty si tusim raz na vyrocnu svadobnu robila zabky a dole okolo torty si davala male zabky s menami, ze to su ich deti...viete mi prosim poradit, co by mohlo byt ako dieta pre makovu panenku? 😕 😕 😀 dakujem
@mizulienka ano robila som veru taku zabky podla gabikynav 😉. Veru uz si nepamatam tu rozpravku to sa makova panenka zalubila do motyla? ak ano tak veru netusim tazky oriesok 😝 Mozno motyliky 😕
@mizulienka jestli máš formičky na miminka tak bych jim dala křidélka a přes ně bych přikryla něco jako ten luční mák 😉
@mizulienka a kolik mají dětí??? Možná by byly krásné i malé makovičky, když je to maková panenka.
@mizulienka nebo udělat kytičky lučních máků a dát jim tvářičky, případně i nožičky, ručičky 😉
@mizulienka ty něco vymyslíš, nějak to zkombinuješ a bude krásný dort. 😉
@jakelina no len aby 🙂 ale je to vyzva, uz sa celkom tesim 🙂
@mizulienka tak to bych asi na boky dala 4 máky a na každý napsala jméno dítěte 😉
@mizulienka máš už absťák, co 😀 😀 Já jsem teď celkem ráda, že nemám žádný dort, je tu strašně horko a když pustím troubu, tak tu je na padnutí.
@jakelina ja som uz dnes zacala piect na vikend a poviem ti, ze zo mna tieklo, nemusim aspon chodit do sauny 🙂
@mizulienka to ti věřím, já budu dělat jenom jeden v sobotu, to už se má ochladit a hotový bude až na pondělí, tak mám na to dost času.
ja idem tiez dnes piect ale teda vobec sa mi v tomto teple nechce zacnem asi az okolo 6
pridavam sa do klubu komu sa nechce. vcera do polnoci mi bezala truba a aj tak nemam upeceny este jeden korpus akosi este neprisla forma. ak nepride zajtra rano trak peciem na plechu a vyrezem. idem si jaaspon kremy uvarit lebo mm pride domov a ked zapnem vtedy sporak bude z toho na narvy
neviete mi poradiť ako by sa dala potiehnuť dvojposchodová torta? Každé poschodie zvlášť a potom spojiť alebo sa to dá aj naraz obidve poschodia?

@ikula2 ja kokos farbím tak, že si trochu farby rozrobím v kvapke alkoholu, dám to do bieleho kokosu. Riadne premiešam a je to 😎 😎 😎