Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@adka_praha Krasna torticka, muzu se zeptat jak se dela ten prostredek, ve kterem Kitty sedi, vzdycky to zkoumam a nevim 😕 😔
@macicka84 na nachystany zaklad torty si polozim na tenko vyvalanu vrstvu- staci len zvrchu, to koli tomu, aby ked rozrezes ten hlavny potah a otvoris ho, aby nebol zo spodu od kremu zababrany 😉 ... dufam, ze nepisem jak tatar... 😅 a dakujem 😵
baby uz si presnenepamatam, ale niekto chcel tu tvarohovu plnku, myslim za mia 🙂 prepac som na to zabudla...
Uvar si normalnu hustu pudingovu kasu z 500ml mlieka, 1 vanilk. cukru a 2 zlatych klasov. Vymiesaj si 250g masla s vanilk. cukrom a praskovym cukrom ( podla potreby) , pridaj 500g tvarohu ( ja som dala 1 jemny a 1 jemne hrudkovity z Lidla ) , citronovu koru. Do tohoto opatrne primiesaj vychladnuty puding a poriadne vyslahaj.
dala som sa na dvojite srdiecko, ale nadavam tu jak kocis 😅 😝 neviem ako to mam spojit, aby to dobre vyzeralo...a hlavne ci potahovat kazde zvlast a potom spojit alebo potiahnut spolu a nejako to cele ozdobit 😉 😒
Prosim vas dievcata nemate nejaky pekny tip na tortu pre 5 rocnu slecnu? Nejaku rozpravkovu, ja vobec netusim 😕
@adka_praha Nepises, rozumim tomu ouplne 😉 To mi prave prislo, ze to jsou dve vrstvy a si rikam, reku to mam ten dort potahnou dvakrat 😕 skoda potahovky, tak, ze dekuji 😉 !
baby myslite, ze 6kg torta bude dost pre 45 ludi? 😕 😕
@mizulienka - moja zlatááááá, ďakujem, ja som robila úplne inak, toto vyzerá super, určite čoskoro vyskúšam 😵 . Si poklad, že si si na mňa spomenula 😵
@mia1111 prepac, ze tak neskoro, vypadlo mi to uplne 😒
@mizulienka vôbec nevadí, ja nepečiem tak často, ako Ty 😀. Nesúrilo mi to, ale keď už mám recept, možno vyskúšam už tento víkend 😉
@ikula2 mozno nieco take
http://www.coolest-birthday-cakes.com/coolest-c...
myslim, ze aj hanu montanu davaju, aj kitty to je taky univerzal, mojej neterke 5 rocnej sa paci aj krtko, takze asi velmi zavisi od dievcatka 🙂
@mizulienka no tu co robim ja cca 7 kil bude pre 14 ludi a obavam sa ci sa kazdemu ujde.
ja som naramne zvedava ako sa mi podari potiahnut to hebedo...a ci bude poziarnicke auto ruzove alebo cervene 😅
no a este sa aj dnes opytam... 😉 ako dlho vam asi vydrzi pol kilovy zeesan? resp na kolko slahacky to asi je? vdaka

Baby POMOC.
Viete mi poradit, ako potiahnut hornu cast takehoto hribika? 😕
Dakujem moc!