Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka ja som dnes zistila ze potrebujem srdce. teda dnes, o piatej poobede. zavolala som do tortomanie (je tam strasne zlata mlada baba) ze surne by som potrebovala, a ona ze ok, skoci pre to do firmy, a dnes vecer odchadzaju na dovolenku tak mi to cestou donesu domov... no nesu zlati? kazdopadne - co sa tyka rafikov, tak objednavam len z tortomanie. maju veeeelky vyber a fajn ceny. maju aj tvoju http://www.tortomania.sk/www-tortomania-sk/esho..., len myslim ze sa z dovolenky vracaju az v pondelok. neviem ci by ti to stacilo...
@katulkaaaaaa
@vejinka
@yamahafazer
@katy1979
baby nádherné tortičky
@benjik - krásna @janulkamartinko - úžasná torta
@mizulienka mne stačilo, Ja som robila opačne, torta biela a zafarbený piping gel. ale keď to nebude dobré ako píšeš, ľahko si ho zafarbíš a ešte nanesieš troška.
@janulkamartinko ale úžasný nápad. so štetcom to nejde ani mne, ale myslím, že sa ti podarilo 😉
@janulkamartinko ja budem len rada 😉
baby, ktore ste robili so smartlfexom, netrhal sa vam? mne normalne ked som rozvalala chcela dvihnut na tortu a normalne cez stred mi presiel prst 😕 mam to nehcat trocha polezat ked vyvalkam?
@mizulienka to je asi tym teplom mne sa aj wi lepila na ruky a bola makka
@vejinka dakujem,prajem krasnu oslavu 😵
@katy1979 krásna práca na tortičke 😵 šikulkááá 😉
@mizulienka je to určite teplom...
@katulkaaaaaa dakujem🙂

@vejinka blatníky nie sú podstatné....a oslávenec ju už videl či až zajtra? 😉